Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Άσχημα νέα για τη Βέροια. Πήρε βαθμό ο Ηρακλής (1-1 με ΠΑΟΚ) νίκησε ο Λεβαδειακός (2-1 τα Γιάννινα)

Η Βέροια αγωνίζεται αύριο, στο γήπεδό της, με τον Ατρόμητο Αθηνών και για τη Βασίλισσα, η νίκη είναι μονόδρομος, λόγω της τραγικής βαθμολογικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται και η οποία “επιδεινώθηκε” σήμερα, μετά τα θετικά αποτελέσματα που απέσπασαν, οι άμεσοι αντίπαλοί της, για την διεκδίκηση της παραμονής. Ο Λεβαδειακός που κέρδισε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο Ηρακλής που πήρε βαθμό στο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ (1-1). Χθες, ο Πλατανιάς κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης (3-0) και η Λάρισα έχασε από την ΑΕΚ, στην Αθήνα (3-0). Έτσι, με τη Βέροια να έχει έναν αγώνα λιγότερο (αύριο), η βαθμολογία στις τελευταίες θέσεις διαμορφώνεται ως εξής:

ΛΑΡΙΣΑ.................................. 20 β.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .........20 β.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ....................17 β.
ΗΡΑΚΛΗΣ .............................15 β.
ΒΕΡΟΙΑ .................................14 β.



Με Κάλβο κόντρα στον Ατρόμητο, αύριο η Βέροια
Άλλον ένα “τελικό” δίνει αύριο η Βέροια, στο γήπεδό της με τον Ατρόμητο.
Συγκριτικά με την προηγούμενη αποστολή στον ΠΑΟΚ, εκτός έμειναν οι Μελίσσης, Παπαδόπουλος και Μαυριάς, ενώ αντίθετα στα πλάνα του Ράτκο Ντόστανιτς τέθηκε ξανά ο Τόνι Κάλβο, που προ ημερών είχε ενοχλήσεις. Επιστρέφει από τιμωρία ο Σιρίλ Καλί, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Τζιώρας. Το δελτίο του Ηλιάδη δεν έχει εκδοθεί και έμεινε εκτός, όπως και οι Σουλέ και Χατζί.

Οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού για την αναμέτρηση στην Ημαθία έχουν ως εξής:
Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Σισοκό, Αντονιάν, Τομάς Γκονθάλεθ, Μπαλάφας, Λινάρδος, Άρσε, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Κάλβο, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδης, Τζιώρας και Καπετάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου