Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Έμφραγμα στο 89'... Έχασε πάλι η Βέροια, 0-1 από τον Ατρόμητο. Καταρρέει η ομάδα, "συνεχίζουμε το δύσκολο αγώνα" δηλώνει ο Ντόστανιτς. Το φιλμ του αγώνα...

Για την 22η αγωνιστική, της Σούπερ Λιγκ, η Βέροια των επτά αγώνων δίχως νίκη στην έδρα της, πριν λίγο τους έκανε οκτώ!!!
Έχασε 0-1 από τον Ατρόμητο Αθηνών, που πλέον επανέρχεται σε τροχιά πλέι οφ, ενώ η Βασίλισσα οδεύει ολοταχώς, στη Β' εθνική (την άλλη αγωνιστική παίζει με Παναθηναϊκό). “Πιστεύουμε στην ομάδα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα" δήλωσε, μετά τη λήξη, ο κόουτς της “Βασίλισσας”, Ράτκο Ντόστανιτς...

Η Βέροια ξεκίνησε με τους: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Μπαλάφας, Τομάς, Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ, Κάλβο, Καπετάνος.
Ο κόουτς της “Βασίλισσας”, Ράτκο Ντόστανιτς άφησε εκτός, τους Μελίσση, Παπαδόπουλο και Μαυριά, ενώ αντίθετα, είχε ξανά τον Τόνι Κάλβο, επέστρεψε από τιμωρία ο Σιρίλ Καλί, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Τζιώρας. Το δελτίο του Ηλιάδη δεν έχει εκδοθεί (ακόμη...) και έμεινε εκτός, όπως εκτός έμειναν οι Σουλέ και Χατζί.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιδες, Λημνιός, Ντάουντα.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΑΔΗ;
Τι γίνεται στη Βέροια με το δελτίο του Ηλιάδη, οέο;
Ακόμη; Μήπως τον... ξέχασαν;


ΤΟ “ΦΙΛΜ” ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ - Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ - ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ 56% ΚΑΤΟΧΗ
ΚΑΙ ΕΝΑ “ΕΜΦΡΑΓΜΑ” ΠΑΡΑΛΙΓΟ...

Η Βέροια μπήκε καλά στον αγώνα και στο πρώτο μισάωρο, είχε 59% κατοχή μπάλας, έναντι 41% του Ατρόμητου. Προς το τέλος του ημιχρόνου, η απόδοση “έπεσε” και στατιστικά “έκλεισε” με 56% - 44% κατοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο, κίτρινη κάρτα δέχθηκαν δύο παίκτες της Βέροιας, ο Μπαλάφας στο 40' και ο Ασίγκμπα στο 45'.

Στο 43' ο Κάλβο από αριστερά κι εντός περιοχής, κατάφερε να γυρίσει την μπάλα στο κέντρο, βρήκε τον Καπετάνο, που με τη σειρά του, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και χάθηκε η ευκαιρία.

Άλλη μια καλή ευκαιρία για τη Βέροια, λίγο πριν το τέλος. Ο Τόμας έβγαλε καλή σέντρα από δεξιά, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά, έξω από τη μικρή περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΔΟΚΑΡΙ: Οι οπαδοί της Βέροιας, γλύτωσαν το “έμφραγμα” στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όταν ο Ατρόμητος είχε δοκάρι. Σε εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, η μπάλα πήγε στον Φυτανίδη, μετά από κεφαλιά-τσάκα παίκτη της Βέροιας, κι ο παίκτης του Ατρόμητου στόπαρε και σούταρε με το δεξί, από πλάγια δεξιά θέση, όμως ευτυχώς, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΒΕΡΟΙΑ – Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε για τη Βέροια, μια μεγάλη ευκαιρία.Ο Μπαλάφας έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Καπετάνο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου και από πλάγια διαγώνια θέση σούταρε, για να διώξει ο Γκορμπούνοβ. 


ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
Στο 48' ο Τόμας έχοντας ενοχλήσεις στον δικέφαλο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έγινε αλλαγή με τον Άρτσε. 



ΚΑΙ ΜΙΑ... ΟΛΟΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ

Ο τραυματισμός του Ισπανού, δείχνει σοβαρός και καθώς είχε ήδη τρεις κίτρινες, φάνηκε να επιδιώκει και μια τέταρτη, για να “καθαρίσει” από κάρτες στην επόμενη αγωνιστική, που μάλλον δεν θα παίξει, ούτως ή άλλως λόγω τραυματισμού. Άσε που ο επόμενος αγώνας είναι με τον Παναθηναϊκό. Οπότε...
Έτσι ο Τόμας, στην αλλαγή καθυστερούσε να βγει από το γήπεδο, ο διαιτητής το... “είδε” και τον “τιμώρησε” με κίτρινη κάρτα, την τέταρτη που ήθελε. Όλε.... όλε.... όλε.... όλε....



ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ - Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΦΘΑΣΕ 70%
Δυνατά μπήκε η Βέροια, στο δεύτερο, φθάνοντας στο μισάωρο την κατοχή μπάλας, στο 70% υπέρ της. Σαν σε... μονότερμα.



Στο 68' ο Ντάουντα έδωσε τη θέση του, στον Λε Ταλέκ, στην πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο.


Μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, τον κόσμο της Βέροιας, άρχισαν να ζώνουν τα φίδια. Και οι “μουρμούρες” στην κερκίδα ξεκινούσαν...

Η δεύτερη αλλαγή για τη Βέροια, στο 73'
Ο Μπαλάφας έδωσε τη θέση του στον Μπελαΐντ 


Η τρίτη αλλαγή για τη Βέροια, στο 81'. Ο Βασιλαντωνόπουλος λόγω τραυματισμού (ιγνυακό τένοντα) αποχώρησε δίνοντας τη θέση του, Σισοκό που πήγε στα στόπερ.

ΓΚΟΛ
Το “έμφραγμα” που απέφυγε η Βέροια, στο τέλος του Α΄ ημιχρόνου, το έπαθε τελικά, στο 89'...
Ο Μανιάτης άνοιξε δεξιά στον Ουμπίδες, αυτός με συρτή σέντρα έστειλε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Ντιγκινί με προβολή σχεδόν σε κενή εστία έκανε το 0-1.


Άδικο αποτέλεσμα για τη Βέροια, που πλέον δεν βλέπει "φως στο τούνελ" καθώς κόλλησε στον πάτο της βαθμολογίας και πως να ξεκολλήσει..

ΤΗΣ... ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ
Και ένα στιγμιότυπο της... παρηγοριάς



Κόντρα στον Ατρόμητο όπου ανήκει βρέθηκε σήμερα ο Στόιτσεφ, όμως η Βέροια έχασε και πλέον βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ο Γκορμπούνοφ μετά τη λήξη του ματς βρέθηκε στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος είχε πολλά τετ α τετ με τους Περιστεριώτες.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου