Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Συγκέντρωση υπογραφών μέσω Avaaz για την αποκατάσταση του Δίδυμου Λουτρού Βέροιας,

Συγκέντρωση υπογραφών, με αίτημα την άμεση αποκατάσταση του Δίδυμου Λουτρού της Βέροιας, βρίσκεται σε εξέλιξη, μέσω της γνωστής ιστοσελίδας Avaaz , που κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες, για δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια ζητήματα. Με κεντρικό κάλεσμα, που αναφέρει...
... “Διεκδικούμε την αποκατάσταση του Δίδυμου Λουτρού της Βέροιας ‐ Διεκδικούμε την πόλη μας”, η πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών, απευθύνεται στους, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Υπουργείο Πολιτισμού και Δήμο Βέροιας, αναφέροντας: “Πρωτοβουλία της κοινωνίας των πολιτών για την ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του έργου της αποκατάστασης του δίδυμου λουτρού της Βέροιας, ενός από τα σπουδαιότερα μνημεία ισλαμικής τέχνης στη Βέροια και όχι μόνον, του οποίου η μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης εγκρίθηκε πρόσφατα από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο,ώστε να αποτελέσει έναν ακόμη σημαντικό πόλο ανάπτυξης της πόλης”.

Στόχος της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, είναι να συγκεντρωθούν, 2.000 υπογραφές και ήδη έχουν ξεπεράσει τις 1.000

Νομίζουμε ότι είναι μια σημαντική προσπάθεια και θεωρούμε ότι είναι θέμα χρόνου, η συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών. Προκειμένου όμως να γίνει αυτό, άμεσα, συνυπογράφουμε και δημοσιεύουμε τη σελίδα, μέσω της οποίας, όσοι επίσης συμφωνείτε με την αποκατάσταση του Δίδυμου Λουτρού της Βέροιας, μπορείτε επίσης να συνυπογράψετε το αίτημα.

Τον ηλεκτρονικό χώρο του Avaaz για τη συγκέντρωση των υπογραφών, θα τον βρείτε, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου