Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Με τον Τζιτζικώστα, τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Κάθε άλλο, παρά εθιμοτυπική, θα πρέπει να θεωρηθεί, η πρόσφατη επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, του Επιμελητηρίου Ημαθίας, που έγινε στη Βέροια.
Όταν το 2014, ο Απ. Τζιτζικώστας αποφάσισε να διεκδικήσει την Περιφέρεια, ως ανεξάρτητος υποψήφιος, δεν είχε ούτε τα χρονικά περιθώρια, ούτε την πολυτέλεια, για να επιλέξει πρόσωπα, για να συνεργαστεί με ανθρώπους. Προείχε το άμεσο του εγχειρήματος και όλα τα υπόλοιπα θα αντιμετωπίζονταν μετά, εκ του αποτελέσματος. Στην πορεία...

...πλέον ως εκλεγμένος Περιφερειάρχης, είχε την ευκαιρία, να αξιολογήσει ανθρώπους, να σφυρηλατήσει νέες γνωριμίες αλλά και να την “πάθει” από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε.

Ο λαός λέει πως, όποιος παθαίνει, μαθαίνει και ο Τζιτζικώστας δείχνει να ασπάζεται πλήρως τη... λαϊκή γνώμη. Και ενόψει της νέας υποψηφιότητάς του, το θέμα των ανθρώπων με τους οποίους θα συνεργαστεί, στενά και ευρύτερα, θα το εξετάσει ιδιαίτερα. Σε κάθε τομέα που μπορεί να είναι κομβικός για την καλή λειτουργία της Περιφέρειας.

Τα Επιμελητήρια είναι ένας τέτοιος τομέας. Βασικός τομέας.
Πόσο μάλλον όταν οι νέες διοικήσεις που θα προκύψουν από τις επιμελητηριακές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου, θα είναι βασικά κλειδιά της αναπτυξιακής προσπάθειας, που θέλει να σχεδιάσει ο Περιφερειάρχης για την Περιφέρεια, μέσω μιας επανεκλογής του, το 2019.

Στις διοικήσεις αυτές, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σίγουρα θα θέλει να εκλεγούν άνθρωποι, που μπορούν να σταθούν δίπλα του. Τέτοιους ανθρώπους, θα θέλει σίγουρα και στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Και κάπως έτσι, δεν ήταν και τόσο... "εθιμοτυπική", η επίσκεψή του, το περασμένο Σάββατο στη Βέροια. Ούτε ήταν τυχαίες, κάποιες "συμβολικές" κινήσεις του.-


--------------------------------------------------------
(H φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε,
είναι από δημοσίευμα σχετικό με τη βασιλόπιτα
του Επιμελητηρίου Ημαθίας,
που αναρτήθηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα
www.laosnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου