Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τελικά, θα πάει Γρεβενά, ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης; Θα “περάσει" και από την Παναγία Σουμελά, ο Μελισσανίδης;

Για τα Γρεβενά ετοιμάζονταν, σύμφωνα με πληροφορίες του troika24, o γνωστός ημαθιώτης πολιτικός Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Όχι λόγω... μεταδημότευσης, ούτε για λόγους πολιτικούς ή κομματικούς, αλλά για να συνοδεύσει τον “κολλητό” του, Ιβάν Σαββίδη, σε σημερινή (Σάββατο) εκδήλωση, που ήταν προγραμματισμένο να παραστεί, για την κοπή της βασιλόπιτας, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών, όπου και θα τον τιμούσαν (τον Ιβάν). Όμως την τελευταία στιγμή, προέκυψε ένα πρόβλημα, που...
... ενδεχομένως καθιστά αμφίβολη, την εκεί παρουσία του Κώστα (εάν τελικώς αληθεύουν οι πληροφορίες ότι το είχε στα σχέδιά του).

Το "πρόβλημα" αυτό, έχει σχέση με το εξής:
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο ελληνορώσος επιχειρηματίας, αναχώρησε εκτάκτως για το Ροστόφ της Ρωσίας (όπου και η έδρα των επιχειρήσεών του), αν και όλες τις προηγούμενες ημέρες, ήταν στη Θεσσαλονίκη, λόγω συνεχών συσκέψεων που είχε προγραμματίσει, για θέματα του ΠΑΟΚ και των εδώ επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, έχοντας όμως προγραμματισμένη και μια “εθιμοτυπική” συνάντηση, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τον οποίο παρακολούθησαν μαζί και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Σάλκε. Κι αυτός είναι ο λόγος, που ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ενδέχεται να αναβάλει τη μετάβασή του στα Γρεβενά. Εκτός κι αν αποφασιστεί να εκπροσωπήσει στην εκδήλωση, τον Πόντιο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, οπότε τα σχέδια θα αλλάξουν.

Μπορεί βέβαια, ο Ιβαν Σαββίδης να βρίσκεται εκτός Ελλάδος, συνεπώς δεν θα δώσει το παρόν στην βράβευση της ΕΠΣ Γρεβενών, όμως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Πρόκειται για εκδήλωση, που της έχει δοθεί ο χαρακτήρας, “Γιορτής Ποδοσφαίρου” και θα γίνει στο κέντρο “Πανόραμα” στη Μυρσίνη Γρεβενών.

Εκεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του troika24 θα δώσει το παρόν, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που επίσης θα τιμηθεί απο την ΕΠΣ Γρεβενών.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οδεύοντας προς Γρεβενά, να κάνει ένα πέρασμα κι από την αγαπημένη του Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο, όπου έχει προσφέρει τα μέγιστα και έχει κατασκευάσει (δωρεά στη μνήμη του πατέρα του) μεγαλοπρεπές αρχονταρίκι – ξενώνα, το γνωστό “Μελισσανίδειο”, μέγαρο που σχεδίασε, ο γνωστός βεροιώτης αρχιτέκτονας, Δημήτρης Κουκούδης.

Και καθώς ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, διατηρεί εξ ίσου καλές φιλικές σχέσεις και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ίσως είναι και αυτός ένας λόγος, για τον Ημαθιώτη πολιτικό, να βρεθεί σήμερα, στα Γρεβενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου