Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ούτε τα γεννέθλιά του, δεν γιόρτασε στη Βέροια

Ούτε τη φάτσα του δεν προλάβαμε να δούμε καλά- καλά και ο Κένεντι Ιγκμποανανίκε, αποτελεί παρελθόν. Ο 28χρονος Νιγηριανός επιθετικός, που σήμερα είναι και τα γενέθλια του, μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Βέροια στην έξτρα μεταγραφική περίοδο του Φεβρουαρίου, όμως εντελώς ξαφνικά, επικαλούμενος προσωπικό-οικογενειακό θέμα, ζήτησε χθες να αποχωρήσει. Αιτιολογία που έγινε αποδεκτή και...
...ήδη αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, της ημαθιώτικης πρωτεύουσας.

Ο Κένεντι Ιγκμποανανίκε, γεννήθηκε στο Nri-Igbo της Νιγηρίας, σαν σήμερα στις 26 Φεβρουαρίου 1989. Είναι διεθνής με την Κ20 της Νιγηρίας, όμως είναι πολιτογραφημένος και Σουηδός (αγωνιζόταν πριν χρόνια, στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και στη Τζουργκάρτεν). ευρίσκετο στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της Premier League.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, πριν έλθει στη Βέροια, βρισκόταν στο μικροσκόπιο ομάδων της Πρέμιερ Αγγλίας και συγκεκριμένα, των Σαουθάμπτον και ΚΠΡ, οι οποίες έστειλαν scouts στη Σουηδία για να τον παρακολουθήσουν. Τελικά, ο Ιγκμποανανίκε έφυγε από την ομάδα της σουηδικής πρωτεύουσας, αλλά δε μετακόμισε στο Νησί. Αντίθετα, πήγε στις ΗΠΑ και φόρεσε διαδοχικά τις φανέλες των Chicago Fire και D.C United (Κολούμπια), ομάδων του MLS.

Και μετά ήλθε στη Βέροια, για να καθίσει μόλις 20 ημέρες, πριν να φύγει... για τη νέα του μεταγραφική στέγη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου