Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησε η σπορά τεύτλων στην Ημαθία. Βάζουν «πλάτη» οι παραγωγοί, για τη βιωσιμότητα της ΕΒΖ. Δηλώσεις του προέδρου των τευτλοκαλλιεργητών, Παύλου Μπογιαννίδη


Παρά τη μέση μείωση 4% του τιμολογίου φέτος, οι καλλιεργητές τεύτλων φαίνεται ότι δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην καλλιέργεια, βάζοντας ταυτόχρονα "πλάτη" για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της βιομηχανίας, όπως υπογράμμισε σε χθεσινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος των τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας, Παύλος Μπογιαννίδης.
Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι τευτλοπαραγωγοί θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Βιομηχανίας Ζαχάρεως και θα σπείρουν φέτος τα στρέμματα που...
η διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζαχάρεως, έχει θέσει ως στόχο, τονίζοντας: "Εμείς στην Ημαθία ξεκινήσαμε ήδη".
Μάλιστα, αναφερόμενος στους συναδέλφους του, σε Σέρρες και Ορεστιάδα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως "αν δεν θέλουν ας το δηλώσουν από την αρχή, να ξέρουμε και εμείς πως να κινηθούμε. Δεν γίνεται συνεχιζόμενα να πληρώνουν εμείς τα σπασμένα τα δικά τους".

Ο ίδιος επανέλαβε ότι "δεδομένου ότι η διοίκηση της εταιρείας εξακολουθεί να κινείται προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της χαμένης αξιοπιστίας στη μεταξύ μας σχέση τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς οι παραγωγοί να μην ανταποκριθούμε. Άλλωστε, πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι μας ότι συγκριτικά με το τι συμβαίνει με άλλες καλλιέργειες στον πρωτογενή τομέα, εμείς είμαστε προνομιούχοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου