Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τέσσερις της “Βασίλισσας”, είναι πρώην του “Δικέφαλου”




Τρεις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αγωνιστούν σήμερα στην Τούμπα, με τη φανέλα της “Βασίλισσας του Βορρά”, στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα, του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Κι ένας τέταρτος επίσης, αλλά αυτός είναι εκτός αποστολής.

Πρόκειται για τους...
... Χρήστο Μελίσση, Σωτήρης Μπαλάφα και Κρίστιαν Μίλιεβιτς,που όσο να' ναι, ο αγώνας που ξεκινά σε λίγο, σε ένα γνώριμο περιβάλλον (το λένε... Τούμπα), έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ακόμη και ως επαγγελματίες, που έχουν κάτι να αποδείξουν.

Πιο γνωστός, είναι ο Χρήστος Μελίσσης, που αγωνίστηκε στον “Δικέφαλο”, από τον Ιανουάριο του 2006 έως και το καλοκαίρι του 2008, καταγράφοντας 58 συμμετοχές με 3 γκολ.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας βρέθηκε από την Άρτα στον ΠΑΟΚ το 2005 και φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” έως και το 2012 (μεσολάβησαν σε αυτό το διάστημα δανεισμοί σε ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη), μετρώντας 128 συμμετοχές, με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Μικρότερης διάρκειας στον ΠΑΟΚ, είναι η παρουσία του Κρίστιαν Μίλιεβιτς, με τον 24χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό (που γεννήθηκε στη σουηδική πόλη Νόρκεπινγκ), να ξεκινά από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας μόλις μια επαγγελματική συμμετοχή το 2010.

Οι παίκτες της Βέροιας που έχουν αγωνίστηκαν στην Τούμπα, θα μπορούσαν να είναι τέσσερις, καθώς πρόσφατα αποκτήθηκε από τη Βασίλισσα και ο Στέλιος Ηλιάδης (που αγωνίστηκε και στον ΠΑΟΚ), ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός μέσος, δεν είχε έγκαιρα το δελτίο του και έμεινε εκτός αποστολής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου