Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Με φόντο τη Βουλή, ο Νίκος Λιολιόπουλος

Με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις, βρέθηκαν τις ημέρες αυτές στην Αθήνα, οΤάσος Λιόλιοπουλοςμε τον αδελφό τουΝίκο. Αγρότες και οι δύο, πάντα με συμμετοχή σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα αγροτικά ζητήματα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν κι απο αυτό το συλλαλητήριο. Ειδικά τώρα, που ο Τάσος είναι πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, ο δε Νίκος, είναι μεταξύ των νέων πολιτικών στελεχών της ΝΔ και πλέον έχει πρόσθετα ενδιαφέροντα. Από την επίσκεψή τους, στην Αθήνα, είναι και...

... το φωτογραφικό στιγμιότυπο, που αναδημοσιεύουμε και ανάρτησε στο διαδίκτυο, ο Νίκος Λιολιόπουλος, σχολιάζοντας: “Με τον αδερφό μου, μπροστά στο ναό της Δημοκρατίας. Μια διαδήλωση που πήγε όσο άσχημα θα μπορούσε ωστόσο”.

Διακριτικό και προσεκτικό σχόλιο, ομολογουμένως, από την πλευρά του εξ Ημαθίας στελέχους της ΝΔ, που δεν θέλει να δώσει δικαιώματα.

Και μάλλον επαφίεται στη φαντασία του καθενός, να σκεφτεί ότι θέλει και να το συνδυάσει όπως θέλει (ίσως με πάθος, ίσως και με "φόβο"), βλέποντας το Νίκο Λιολιόπουλο, να φωτογραφίζεται με φόντο... τη Βουλή των Ελλήνων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου