Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

«Ηχηρές» απουσίες και μια… παρουσία !

«Ηχηρές» απουσίες, σημειώνονται τον τελευταίο καιρό (σύμπτωση;), από την πλευρά του κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου. Απουσίες, που ακόμη κι αν το… «ηχηρές» ακούγεται υπερβολικό, αρχίζουν να γίνονται θέμα συζήτησης, καθώς μέχρι σήμερα, ο νεοδημοκράτης βουλευτής, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες «συμπεριφορές» (το αντίθετο μάλιστα).  Από την άλλη,  το Σάββατο εντοπίστηκε σε εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσίες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια και προφανώς κάτι παραπάνω ξέρει ο ίδιος (καλύτερα από τον καθένα) και κάνει τις επιλογές του. Όμως, για ένα σημαντικό δημόσιο πρόσωπο, όπως αυτός, δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο, ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Το Σάββατο, δεν πήγε στο τοπικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι, Αλεξάνδρειας – Τρικάλων, στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, όπου ήταν όλοι. Το λες και «χοντρή απουσία» για έναν φίλαθλο βουλευτή, που κινείται ευρέως στα λαϊκά στρώματα της περιοχής του.

Το Σάββατο το βράδυ, δεν πήγε στην «βασιλόπιτα» του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στη Βέροια, όπου πάλι ήταν (σχεδόν) όλοι, ακόμη και ο… Τζιτζικώστας. Το λες και «απουσία με ερωτηματικά», ειδικά εάν συνδυαστεί και με την ταυτόχρονη απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη.

Την Κυριακή, πάλι δεν πήγε, στην εκδήλωση του Επιμελητήριο και της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, που είχε ως θέμα τη φορολογία των αγροτών. Το λες και «σημαντική απουσία» διότι η εκδήλωση είχε θέμα της αρμοδιότητάς του, ως αν. τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ. Και σίγουρα μπορούσε να συνεισφέρει αλλά και να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος.

Το Σάββατο όμως, πήγε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και έδωσε πολύωρο παρών, σε εκδήλωση της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, στο αμφιθέατρο των Αμπελοκήπων, όπου μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν και οι Αντιπρόεδροι του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Τι να πεις…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου