Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Βασιλόπιτα ΟΝΝΕΔ Ημαθίας: Πήγαν να βρουν το φλουρί... βρήκαν υποψήφιο Δήμαρχο

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, διοργάνωσε χθες στη Βέροια, εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, μόνο που όσοι πήγαν στην εκδήλωση, αντί να συζητούν για το φλουρί, συζητούσαν για τη... “βόμβα” που είχε ριχτεί στα χωρικά τους ύδατα, λίγη ώρα πριν, με τη δημόσια γνωστοποίηση της πρόθεσης γνωστού στελέχους της ΝΔ, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας !!!
“Βομβιστής” ήταν ο πολιτευτής της ΝΔ Ημαθίας, Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, στο facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία, με τον...
...πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Κώστα Ζιώγα (φωτο), γράφοντας: “Μόλις ο ΟΝΝΕΔίτης πρόεδρος, ανακοίνωσε την επιθυμία του, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας. Καλή επιτυχία”.

Το νέο διαδόθηκε αμέσως, προκάλεσε "τοπικό" νεοδημοκρατικό σεισμό και όσο δεν διαψεύδονταν, από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή του, οι εσωκομματικοί μετασεισμοί της κλίμακας “Εμμανουηλίδη”, γίνονταν ολοένα και ισχυρότεροι. Τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν, κάποιοι άρχισαν να ψάχνουν τα ηρεμιστικά τους, ενώ “επώνυμοι” της γνωστής δυναμικής παρέας, άρχισαν να συγχαίρουν δημοσίως τον Κώστα Ζιώγα, να συμπαρίστανται και να του εύχονται καλή επιτυχία.

Λίγο μετά, στην εκδήλωση για τη βασιλόπιτα της ΟΝΝΕΔ, κανένας δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για την πίτα και το φλουρί. Όλοι έπεσαν επάνω στον Βεροιώτη επιχειρηματία των φροντιστηρίων “Τομή” (που ήταν εκεί από νωρίς) και τον ρωτούσαν, αν είναι αλήθεια το νέο που άκουσαν, για την  υποψηφιότητά του και άλλα σχετικά. Κι ο Κώστας Ζιώγας, τους απαντούσε χωρίς λόγια, άλλοτε μόνο με χαμόγελο, άλλοτε με ύφος που άφηνε ερωτηματικά.

Η είδηση είναι ότι δεν το διέψευσε...
Γι αυτό και η συνέχεια, αναμένεται με ενδιαφέρον.
Κι είμαστε ακόμα στην αρχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου