Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η νόστιμη και ποιοτική πρόταση της Σαρακοστής, έχει όνομα: «Ψαροπούλα» στη Βέροια

Η φιλόξενη κουζίνα της «Ψαροπούλας», στη Βέροια, είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τους πελάτες της και την Σαρακοστή, παρουσιάζοντας, μαζί με τα γνώριμα απολαυστικά πιάτα της (ψαρικά και θαλασσινά),  μια μεγάλη ποικιλία, πεντανόστιμων και καλοψημένων Σαρακοστιανών μεζέδων, που θα κάνουν και τον πιο απαιτητικό της ημέρας,  να ευχαριστηθεί… Κούλουμα.  Απολαύστε Σαρακοστή, σε ένα περιβάλλον άνεσης και καθαριότητας, με εγγύηση φρεσκάδας και ποιότητας, από τους μέτρ του είδους,  Γ. Ψιψίκα και Χ. Τερτιβανίδη, που παραδοσιακά προσφέρουν στη Βέροια, ότι καλύτερο, ότι πιο εκλεκτό υπάρχει στην αγορά.
Συνδυάστε...
... τα ψαρικά-θαλασσινά, με την πατροπαράδοτη λαγάνα και με νηστίσιμους μεζέδες από ονειρεμένο ταραμά, παραδοσιακό φασουλονταβά της Βέροιας, δελεαστικές σαλάτες και πολλές ακόμη ολόφρεσκες και καλομαγειρεμένες επιλογές, που θα ανακαλύψετε στον ενημερωμένο κατάλογο της «Ψαροπούλας» και σίγουρα θα σας ανοίξουν την όρεξη. 

Και πιείτε στην υγειά σας, ούζο ή ντόπιο τσίπουρο, κρασί σε μεγάλη ποικιλία εμφιαλωμένων ή χύμα, μπύρες, αναψυκτικά, μαστιχωτούς χαλβάδες και ότι σας κάνει κέφι. Όλα με την εγγύηση της ποιότητας, της ποικιλίας και τωνπροσιτών τιμών, που μόνο η «Ψαροπούλα» ξέρει να σας προσφέρει. Για εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ψαροταβέρνα - ουζερί «Ψαροπούλα»
Λεωφόρος Στρατού 23 - Βέροια 
(διασταύρωση με νέα περιφερειακή οδό)
τηλ. 2331060199
ιστοσελίδα ΕΔΩ




---------------------------------------- 
  Η δημοσίευση δεν είναι διαφήμιση
και αποτελεί πρόταση του troika24
Οι εικόνες παρακάτω είναι από το κατάστημα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου