Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Εξελίσσεται σταδιακά, ως... βασικός αντίπαλος του “συστήματος Βοργιαζίδη”, στο Δήμο Βέροιας

Η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, στο Δήμο Βέροιας, μάλλον βάλθηκε να ανεβάσει τις αυτοδιοικητικές μετοχές του Παύλου Παυλίδη, αλλιώς δεν εξηγείται η συνεχής και αδιάλειπτη αναφορά στο όνομά του. Τον κατηγορούν για όλα. Για όλα “φταίει” ο Παυλίδης. Άσχετα εάν όλα όσα ισχυρίζονται, έχουν βάση ή στερούνται αλήθειας, με τον τρόπο που το κάνουν, τον αναγορεύουν σε βασικό “αντίπαλο παίκτη” των δημοτικών πραγμάτων της Βέροιας.  Κι αυτό γίνεται, όχι μόνο από ένα ή δύο πρόσωπα, αλλά σχεδόν από το σύνολο της δημοτικής ομάδας. Λες και λειτουργούν σαν ομάδα... “συμβούλων”, που εργάζεται για την “προώθηση” της παρουσίας του Π.Παυλίδη, σε όλα τα θέματα του Δήμου.  Χθες για παράδειγμα, χρέη...
...“PR consultant”, ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, που στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε εμφατικά τη συμμετοχή του πρώην Αντιδημάρχου, στο θέμα των μισθωμάτων χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου της Βέροιας, από την ΠΑΕ Βέροια αλλά και στο θέμα της λειτουργίας του ΕΑΚ Μακροχωρίου. 

Αύριο είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος, στη θέση του συμπαθούς κ. Κορωνά και μετά κάποιος άλλος, ίσως κάποια στιγμή και ο ίδιος ο Δήμαρχος. Να μιλούν πάντα για το ίδιο πρόσωπο. Λες και τον βλέπουν συνεχώς μπροστά τους, κάθε στιγμή σε κάθε θέμα. Κάτι σαν έμμονη ιδέα.


Με τον τρόπο αυτό, σταδιακά, ο Παύλος Παυλίδης περνάει στη συνείδηση του κόσμου, ως ο βασικός αντίπαλος του “συστήματος Βοργιαζίδη” στο Δήμο Βέροιας. Έτσι εξελίσσεται τουλάχιστον. Και μάλιστα, με τη “βούλα” του ίδιου του... συστήματος.

Για σκεφτείτε το;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου