Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Καθαρά Δευτέρα με... Μανιάτη βασικό

Από σημαντική νίκη (2-1) επί της Ξάνθης, με ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, προέρχεται ο Ατρόμητος Αθηνών και θεωρεί πως με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και στον αγώνα της Βέροιας, μεθαύριο Καθαρά Δευτέρα. Το δήλωσε ξεκάθαρα και ο προπονητής της ομάδας, ο Σά Πίντο, που βάζοντας σαν βασικό στόχο, την συμμετοχή του Ατρόμητου, στα πλεϊ-οφ της Σούπερ Λιγκ, θέλει πεντάδα και δεν συζητά τίποτε άλλο, από... Κούλουμα με 3 ακόμη βαθμούς, στη συγκομιδή του. Η Αθηναϊκή ομάδα, έρχεται στη Βέροια χωρίς απουσίες...

... και είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι θα ξεκινήσει για πρώτη φορά, με φανέλα βασικού, ο διεθνής αμυντικός Γιάννης Μανιάτης, (χειμερινό απόκτημα καθώς έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό), ο οποίος δηλώνει έτοιμος και με... μεγάλα κέφια.

“Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάμε καλά και νομίζω ότι καλύτερα δεν γίνεται. Θέλω και πεντάδα και πρόκριση με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά τα θέλω όλα” δήλωσε ο Σά Πίντο που βλέπει το απουσιολόγιο, να είναι “λευκό” για τον αγώνα της Καθαράς Δευτέρας, καθώς “μπήκε” κανονικά στις προπονήσεις και ο μεσοεπιθετικός άσσος της ομάδας, Βαγγέλης Πλατέλλας.

Το ίδιο ισχύει και με τους Παντελιάδη, Παπαδόπουλο που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, αλλά και των Ντιγκινί, Γκουγκούδης, Τσατσόπουλος, που δεν μετείχαν στον αγώνα με την Ξάνθη, ως “ανέτοιμοι”, όμως γυμνάστηκαν κανονικά και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΛΛΑ

Στο ίδιο πνεύμα με τον προπονητή του και οι δηλώσεις του 28χρονου μεσοεπιθετικού της ομάδας, του Βαγγέλη Πλατέλλα, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και τον Ιανουάριο υπέγραψε στον Ατρόμητο (πέτυχε το πρώτο γκολ, ήδη στον αγώνα με την Ξάνθη), που δήλωσε: "Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να ελπίζουμε για τα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, με τη Βέροια. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία Η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Είναι χαμηλά στην βαθμολογία και σίγουρα όλοι θα δώσουν το 200% των δυνάμεών τους. Όχι μόνο το 100%, γιατί θέλουν πολύ να σωθούν, πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς".


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου