Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Καρυπίδης έμαθε για τον Κόκε και χθες όλη μέρα, έψαχνε μια... πινακίδα

Από χθες το απόγευμα, ο ημαθιώτης πρόεδρος του Άρη Θεσσαλονίκης, ο Θόδωρος Καρυπίδης, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του, να βρουν μια πινακίδα, να την κάνουν “κορνίζα” για να την κρεμάσει στο γραφείο του. Είχε ενημερωθεί, για το μήνυμα που του έστειλε, μέσω facebook, ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του (σε Άρης και Βέροια), ο οποίος απαιτούσε από τον Καρυπίδη, με έντονο ύφος, να... “φύγει από τον Άρη”. Γι αυτό και η πινακίδα -κορνίζα που ζήτησε επειγόντως, ο Καρυπίδης, ήθελε να γράφει το εξής:...
... “Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος”. Φράση ιστορική, που κατά την άποψή του Ημαθιώτη ποδοσφαιρικού παράγοντα, ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Κόκε.

Ο Καρυπίδης άκουσε πρώτη φορά για τον Ισπανό, το Καλοκαίρι του 2015. Ήταν τότε που ξεκινούσε το όνειρό του, στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθεια να “ενσωματωθεί” σε κλίμα “Χαριλάου” και να γίνει αποδεκτός, από το “σύστημα Άρης”, άκουγε διάφορες προτάσεις και εισηγήσεις, που λίγο ή πολύ, έσπευδε να τις ικανοποιήσει και να τις κάνει πράξη. Πάντα καλοπροαίρετα, πάντα με καλή πίστη (κάτι σαν το... “μο' την πίστην 'σ”..., που λένε και στο χωριό του) άκουγε να του λένε και φρόντιζε να τα κάνει...

Κάπως έτσι, δέχθηκε μια εισήγηση, να επιστρέψει ο Κόκε στον Άρη της Γ΄ εθνικής.
Ο Κόκε εκείνη τη χρονιά μόλις είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, στην Ινδία, μένοντας ελεύθερος απο τη Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ του Γκουβαχάτι. Και στο άκουσμα ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθεί στη Θεσσαλονίκη και στον Πύργο τον Λευκό (και στο... Μαμούνια), ήταν έτοιμος να διασχίσει τον Ινδικό τρέχοντας.

Και εκεί ακριβώς, έγινε μια “φάση”, για την οποία ο Κόκε μάλλον πρέπει να ανάβει λαμπάδα στον Καρυπίδη αντί να του γράφει ραβασάκια.
Δηλαδή...


Όταν πείσθηκε ο Καρυπίδης, να ξαναφέρει τον Κόκε πίσω στον Άρη, η μεταγραφική περίοδος που αφορούσε στους ξένους, είχε ολοκληρωθεί 
για τη Γ' εθνική, οπότε οι “κίτρινοι” έπρεπε να βρουν τρόπο, να υπογράψουν με τον Ισπανό επιθετικό, χωρίς να φανεί ότι τον φέρνουν από το εξωτερικό. Ο Κόκε δήλωνε διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, αρκεί να επέστρεφε στην ομάδα της καρδιάς του. Και ο Καρυπίδης δεν άφησε έτσι, το θέμα...

Τον έκανε μεταγραφή, στην άλλη ομάδα που είχε στην ιδιοκτησία του, στην ΠΑΕ Βέροια, διότι ως ελεύθερος από το εξωτερικό, μπορούσε ακόμη να μεταγραφεί σε ομάδα Α' Εθνικής. Και καθώς επιτρέπονταν ακόμη οι μεταγραφές εντός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (από ελληνική ομάδα , σε ελληνική ομάδα), στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, ο Κόκε αποκτήθηκε με μεταγραφή από τη Βέροια και σε μια ημέρα πήγε με μεταγραφή στον Άρη.

Μάλιστα, ενεργοποιώντας τα προσωπικά κονέ του, στην Ινδία, ο Καρυπίδης φρόντισε και έφθασε αμέσως το "ΟΚ" από την ινδική Ομοσπονδία, για να εκδοθεί το δελτίο του, πρώτα στην ομάδα της Ημαθίας και ακολούθως να επικυρωθεί το deal με τον Άρη. Με άλλα λόγια, αν δεν ήταν ο Καρυπίδης, ο Κόκε μπορεί ακόμη να ήταν στη χώρα του Γκάντι.

Και που ήλθε όμως Ελλάδα, δεν άλλαξε τίποτα. Δεν έπαιξε ποτέ στον Άρη, λόγω κιλών, φυσικής κατάστασης και εξωαγωνιστικής δράσης και σήμερα είναι πάλι ελεύθερος. Ψάχνει όμως τρόπο, να "γαντζωθεί" κάπου, ίσως και να παραστήσει τον "ήρωα", νομίζοντας ότι ο Καρυπίδης "τελειώνει", ίσως και με στόχο να επωφεληθεί, στη "νέα εποχή". Και έγραψε τα χθεσινά, για τα οποία σας ενημερώσαμε από το troika24.
Νομίζει...

Καταλάβατε τώρα, τον λόγο που ο Καρυπίδης, zhto;yse χθες την πινακίδα, που σας είπαμε στην αρχή; Aδικο έχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου