Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η “γέφυρα” της... αλληλοκατανόησης, μεταξύ του Νίκου Ουσουλτζόλου και της ΝΔ Ημαθίας

O Νίκος Ουσουλτζόγλου, φαίνεται να έχει την πίτα, να έχει και το μαχαίρι. Και όχι μόνο στη φωτογραφία, διότι υπάρχουν πολλά γεγονότα που το δείχνουν και πέρα από τέτοιους "συμβολισμούς". Αξιολογώντας, με μια πιο καθαρή ματιά, την πολύπλευρα ενδιαφέρουσα, πρόσφατη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ημαθίας, για την “κοπή” της βασιλόπιτας (που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Βέροια), δεν γίνεται να προσπεράσουμε την διαφαινόμενη γέφυρα φιλίας, που χτίζουν μεταξύ τους, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου και δυναμικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Ημαθία.
Ενδεικτικό αυτής της εμφανούς αλληλοκατανόησης και προσέγγισης, είναι και η...
...επίσημη παρουσία, αντιπροσωπείας εκπροσώπων - στελεχών της ΝΔ Ημαθίας, στην εκδήλωση του Σαββάτου, της μόνης κομματικής αντιπροσωπείας που παραβρέθηκε στην  αίθουσα, και προσφωνήθηκε με κάθε επισημότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ουσουλτζόγλου είχε δώσει το δικό του παρών, στην εξ ίσου λαμπρή εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, πάλι στη Βέροια, όπου τιμήθηκε και ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπαστάμκος. Όπως επίσης ήταν παρών και στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει πιο πριν, η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, με θέμα την νεανική επιχειρηματικότητα (επίσης στη Βέροια).


Εάν ισχυριστεί κάποιος πως όλα αυτά απορρέουν μόνον εξ αιτίας των θεσμικών ρόλων, δεν θα συμφωνήσουμε. Επί πλέον, θα συμπληρώσουμε το puzzle προσθέτοντας ότι συχνά – πυκνά, ο κ. Ουσουλτζόγλου και γνωστά στελέχη της ΝΔ Ημαθίας, από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια, τη Νάουσα και τις περιοχές τους, εμφανίζονται μαζί δημοσίως, ως φίλοι, συνεργάτες και ομοτράπεζοι.

Κι ας μη ξεχνάμε, τα επίσης γνωστά στελέχη της ΝΔ, που στις προηγούμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στελέχωσαν τον ευρείας απήχησης και σύνθεσης συνδυασμό του, τον "Επιμελητηριακό Δεσμό", συμμετέχοντας ως υποψήφιοι. Κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και τώρα, από παλιούς γνώριμους της “γαλάζιας παράταξης” αλλά και νέες γνωριμίες που έγιναν, από τον ίδιο χώρο.

Εκτός κι αν προκύψει κάτι άλλο, πέρα από τα γνωστά, ικανό να ανατρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Κάτι που ίσως είναι στα... “σκαριά”, όπως ακούγεται, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ο χρόνος θα δείξει.

Για την ώρα, ο Νίκος Ουσουλτζόγλου, φαίνεται πως έχει την πίτα, έχει και το μαχαίρι.-


-------------------
Η φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε, είναι από το ρεπορτάζ για την εκδήλωση του Επιμελητηρίου, της έγκριτης και έγκαιρης ιστοσελίδας των ειδήσεων www.laosnews.gr, της καθημερινής εφημερίδας “Λαός” του Ν. Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου