Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός, για επίσκεψη της Φ. Γεννηματά στην Ημαθία


Η Φώφη Γεννηματά τελικά δεν μπόρεσε να είναι παρούσα, στη φιλόδοξη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης (Α’ Νομαρχιακή), για την κοπή της βασιλόπιτας και όποια σχέδια υπήρχαν, για να συνδυαστεί...
...η εκεί παρουσία της, με μια επίσκεψη και στη Βέροια, τελικά δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν. Η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, είχε προγραμματιστεί για χθες Κυριακή, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»  στη Διεθνή Έκθεση και ο αρχικός σχεδιασμός περιλάμβανε και συμμετοχή της προέδρου του Κινήματος, μέσα από ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα παρουσίας και επισκέψεών της, στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή. 
Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονταν σκέψεις και για το ενδεχόμενο μιας μετάβασής της, και στη Βέροια, ίσως και με επισκέψεις σε παραγωγικούς φορείς και τοπικούς εκπροσώπους, αλλά και με μια εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, στην οδό Κονίτσης. 

Τελικά, το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης έκοψε την πίτα του, χθες το «Βελλίδειο», με κεντρικό ομιλητή, τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη και πλήθος στελεχών, απόντος όμως του Ευάγγελου Βενιζέλου...

Τα σχέδια πάντως δεν αλλάζουν και ο νέος άνεμος που δείχνει ότι πνέει και στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, θα υλοποιηθεί και μέσω εκδηλώσεων σύντομα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τον άμεσο προγραμματισμό  μιας ανοιχτής εκδήλωσης για τα αγροτικά θέματα αλλά και τη διοργάνωση μιας εξωστρεφούς εκδήλωσης, για να εγκαίνια των νέων γραφείων, στη Βέροια.


Θα επιδιωχθεί μάλιστα, να συνδυαστούν όλα αυτά και με μια παρουσία της Φώφης Γεννηματά, είτε στο πλαίσιο μιας άλλης περιοδείας που θα σχεδιαστεί στην γύρω περιοχή, είτε και με πρόσκλησή της, για να «ανηφορήσει» μόνο για τη Βέροια.
Περισσότερα και πιο λεπτομερή, αναμένονται σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου