Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ηγετική θέση στον Όμιλο Heineken, για τον Μελικιώτη μάνατζερ Κώστα Βαλκάνα

Σε ένα από τα πλέον δυναμικά διευθυντικά στελέχη της ελληνικής αγοράς, στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα του πωλήσεων, αναδεικνύεται ο εκ Μελίκης μάνατζερ, Κώστας Βαλκάνας, που από το καλοκαίρι κατέχει την ηγετική θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για την Ελλάδα, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (του Ομίλου Heineken).
Της εταιρείας που παράγει και διαθέτει στην αγορά, τις μπύρες Amstel, Heineken, Άλφα, Fischer, Buckler, το νερό “Ιόλη” αλλά και εισάγει πολλές ακόμη, όπως η SOL, η Mc Farland, η Erdinger, η Chimay, η Krusovice, η Moretti κ.α.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία κατείχε την δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά, έχοντας τη μερίδα του λέοντος στην παραγωγή και διάθεση μπύρας, με τρία εργοστάσια παραγωγής και εμφιάλωσης (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) και μία μονάδα εμφιάλωσης νερού, στη Λαμία.

Παράλληλα, υλοποιεί και πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού, έχοντας σταθερούς προμηθευτές, που της διασφαλίζουν πρώτης ποιότητας, πρώτη ύλη.

Ο Κώστας Βαλκάνας έχει μια επιτυχημένη καριέρα στον Όμιλο της Heineken, εδώ και 18 χρόνια. Πριν επαναπατριστεί στην Ελλάδα, είχε επίσης επιτελική θέση, στην θυγατρική του Ομίλου Heineken, Pivara Skopje, στα Σκόπια (ΠΓΔΜ) όπου κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή. Έχει εργαστεί επίσης, σε διευθυντικές θέσεις του Ομίλου, σε Βουλγαρία και Κύπρο.

Στη φωτογραφία, ο κ. Κώστας Βαλκάνας (δεξιά) με τον δραστήριο επιχειρηματία του χώρου, κ. Σωτήρη Παραπούρα (πετυχημένο αντιπρόσωπο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και ιδιοκτήτη της δυναμικά αναπτυσσόμενης “Κάβα Παραπούρας” στη Μελίκη), στη διάρκεια της έκθεσης τροφίμων, ποτών και ειδών εστίασης, HORECA, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Οι δύο τους, εκτός από συνεργάτες και Μελικιώτες στη καταγωγή, έχουν άριστη προσωπική σχέση, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα, κάθε φορά που έχουν την ευκαιρία να ανταμώσουν. Τους συγχαίρουμε για την πολύ αξιόλογη παρουσία, που έχει ο καθένας στο χώρο του και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου