Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο: Roumlouki Division το κάνανε... Μόνο Τρίκαλα - Αλεξάνδρεια και Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, το “πάνε” πόντο – πόντο στη βαθμολογία.

Αυτό που συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό Ρουμλούκι (στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας, για την ακρίβεια), συμβαίνει μόνο στην Primera Division της Ισπανίας. Πουθενά αλλού.
Όπως εκεί, που η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, το πάνε πόντο – πόντο στη βαθμολογία, έτσι και στο... Roumlouki Divison (στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας, επαναλαμβάνουμε), τα Τρίκαλα και η Αλεξάνδρεια, συνεχίζουν τον μαραθώνιο της κατηγορίας, με διαφορά, μόνον ενός πόντου μεταξύ τους....


Η Αλεξάνδρεια κέρδισε χθες εύκολα, στο τοπικό ντέρμπι της πόλης, επικρατώντας με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ την ίδια ώρα τα Τρίκαλα κέρδισαν εύκολα το Λιανοβέργι (4-1), με αποτέλεσμα, η βαθμολογική διαφορά που έχουν μεταξύ τους, να παραμείνει στον 1 βαθμό.


Με άλλα λόγια, στην Α1 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, συμβαίνει το ίδιο με την Πριμέρα της Ισπανίας. Τα Τρίκαλα προηγούνται με 1 βαθμό διαφορά της Αλεξάνδρειας, και η Ρεάλ προηγείται με 1 βαθμό της Μπαρτσελόνα. Πουθενά αλλού δεν συμβαίνει αυτό. Δύο μονομάχοι, να συνεχίσουν την κούρσα πόντο – πόντο. Μόνο εδώ και εκεί.



ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, στη μάχη των ουραγών, η Λεγκανιές κέρδισε 4-0 τη Ντεπορτίβο λα Κορούνια, το ίδιο και ο Ολυμπιακός Νάουσας που κέρδισε τη Βεργίνα με 3-1,
Ο Άραχος ήλθε ισόπαλος με το Μακροχώρι (1-1), ο Κοπανός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Αγ. Γεωργίου με 6-1, η Αλαβές κέρδισε 2-1 τη Βαλένθια, ενώ η Χαρίεσσα πήρε μεγάλο διπλό με 4-2 στην έδρα του Αχιλλέα Νάουσας (το λες και τοπικό ντέρμπι), παρόμοιο με το χθεσινό 1-2 της Σεβίλης στην έδρα της Μπέτις (ίδιος Δήμος κι εκεί). Νίκη και για το Ροδοχώρι στην δύσκολη έδρα του Διαβατού με 2-1, νίκη και για το Εϊμπάρ, 3-0 τη Μάλαγα.

Ρεπό για την ομάδα της Επισκοπής, σήμερα το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα, στη Βιγιαρεάλ θα αγωνιστεί το βράδυ, η Ρεάλ Μαδρίτης.


ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Roumlouki Division
Τρίκαλα 50
Αλεξάνδρεια 49

Primera Divison
Ρεάλ 52
Μπαρτσελόνα 51

Σημείωση του troika24:
Αν θέλετε αναλυτικές βαθμολογίες, αποτελέσματα και ρεπορτάζ, να πάρετε τη "Marca" ή την “Κερκίδα” (που εκτάκτως θα κυκλοφορήσει την Τρίτη, λόγω Καθαράς Δευτέρας και του αγώνα Βέροια – Ατρόμητος που γίνεται αύριο).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου