Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Αποχώρησε ξαφνικά από το Survivor, ο Ναουσαίος Δημήτρης Πασχούλας. Βίντεο με τη δήλωσή του και τις αντιδράσεις των συμπαικτών του

Εντελώς ξαφνικά και... οικειοθελώς, αποφάσισε να δώσει “τέλος” στη συμμετοχή του, με την ομάδα των “μαχητών” στο Survivor, ο Ναουσαίος παίκτης, Δημήτρης Πασχούλας.
Ήταν η δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας, που έγινε γνωστή την Παρασκευή και η πλέον απρόσμενη, μετά την "αναμενόμενη" αποχώρηση της Μαριάννας Καλλέργη, την οποία...
...επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό, για να φύγει, από την ομάδα της.

Ο Ναουσαίος παίκτης του Survivor φαίνεται πως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες διαβίωσης στη νησί, ενδεχομένως και στις απαιτήσεις του παιγνιδιού, σίγουρα τον “ενόχλησαν” κάποια πράγματα και κάποιες "συμπεριφορές", ενώ σύμφωνα με δήλωσή του, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι έχασε τον σταυρό του. Κρίμα, διότι είχε κερδίσει πολλούς υποστηρικτές και καθημερινά ήταν ο αγαπημένος ήρωας του Survivor για τους πάρα πολλούς φίλους του, στη Νάουσα, στην Ημαθία και ευρύτερα.

«Σας χαιρετώ όλους, τελευταίο βράδυ αγκαλιά... Φεύγω... Μια χαρά θα τα καταφέρετε. Φεύγω παιδιά, αποχωρώ, τέλος. Δεν θέλω άλλο. Σας είπα ότι μετά τον πρώτο καβγά, εσείς μια χαρά είστε, εγώ δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να το ξεχάσω και δεν θέλω να βρεθώ ξανά σε τέτοιο περιβάλλον», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πασχούλας, για να βρεθεί μπροστά σε φωνές των συμπαικτών του, που τον προέτρεπαν να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει μαζί του.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε όλη τη δήλωσή του και τις αντιδράσεις των συμπαικτών του, στο βίντεο που ακολουθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου