Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Μια από τα ίδια για την ΠΑΕ Βέροια, μόνο που σήμερα κινήθηκε στα “ντόρτια”. Αναλυτικό ρεπορτάζ του troika24 για τον αγώνα της Τούμπας, στιγμιότυπα, σχόλια, δηλώσεις προπονητών και βίντεο με τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα

Οι “φόβοι” που και μέσα από το troika24 είχαμε διατυπώσει, ότι μετά την εντός έδρας ήττα του, από τη Σάλκε (0-3), ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει ένα “ξέσπασμα” στον αγώνα της Κυριακής και λόγω συγκυρίας τα... “σπασμένα” έμελλε να τα πληρώσει η ΠΑΕ Βέροια, τελικά επιβεβαιώθηκαν. Κι έτσι, ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα, κι επέστρεψε στις νίκες, με χαρακτηριστική ευκολία και με σκορ - “ντόρτια” κατά της Βέροιας. Η δε Βέροια, σέρβιρε στον κόσμο της...
...μια μερίδα από ίδια, μόνο που σήμερα, σε έναν εκτός έδρας αγώνα, με "μεγάλη" ομάδα, αντί για τις συνηθισμένες εξάρες, κινήθηκε στα "ντόρτια".

Λιγοστός ο κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, σε μία βροχερή μέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν να δουν ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα τους και δικαιώθηκαν. Θα λέγαμε πως έβγαλαν και γούστα, διότι το τελικό 4-0 είδαν να διαμορφώνεται απο δύο νέα αποκτήματα της ομάδας τους, τους Ενρίκε (1) και Πρίγιοβιτς (2) ενώ ο άλλος “νέος”, ο Αιγύπτιος Ουαρντά, έδωσε την πάσα στον Πέλκα, που έκανε το 4-0

Οι οπαδοί της Βέροιας, σε ένα έργο που το έχουν ξαναδεί, πάλι έφαγαν πίκρα, χιλιόμετρο και βροχή.

Η Βέροια
μπήκε στο χορτάρι της Τούμπας, έχοντας στην ενδεκάδα τους, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας (58' Μπελαϊντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ, Άρτσε (67' Μιλίεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Έμειναν στον πάγκο οι: Καντιμοίρης, Μελίσσης, Μπελαΐντ (μπήκε αλλαγή), Λινάρδος, Μίλιεβιτς (κι αυτός μπήκε αλλαγή), Μαυριάς και Παπαδόπουλος

Η δε ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (με τις αλλαγές που έγιναν) ήταν: Γλύκος (54' Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (54΄Πούγγουρας), Κίτσιου, Σάχοφ, Κάτσε, Ουάρντα, Κάμπος (69' Πέλκας), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Μπορούμε να το πούμε και πειραματικό, το σχήμα του Δικεφάλου καθώς για πρώτη φορά βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα οι Ουάρντα, Πρίγιοβιτς και ο Κάτσε, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό, στη Σλοβακία.

1-0
Έχοντας συμπληρωθεί μόλις 15' αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε ήδη 3 τελικές και η Βέροια καμία. Και καθώς η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, στο 17' ήλθε και το πρώτο γκολ για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Ενρίκε εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Σισοκό, απέφυγε τον Λόπεθ και έσετιλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στη φάση του γκολ, ο Σισοκό προσπάθησε να επιστρέψει την μπάλα στον Λόπεθ, με τακουνάκι, και το "πλήρωσε". Μάλλον νόμιζε ότι παίζει με καμιά γειτονιά...

Το πρώτο σουτ της Βέροιας έγινε στο 24' απο τον Σαρπόνγκ, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Γλύκος.

Στο 27' ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ασίγκμπα μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε "παίζετε". Μάλλον όμως η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού της Βέροιας.

Στο 32' δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Τομάς.

2-0
Και στο 42' με πέναλτι ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0, με τον Πρίγιοβιτς να νικάει τον Λόπεθ. Το πέναλτι δόθηκε όταν ο Ενρίκε μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Βέροιας και ο Βασιλαντωνόπουλος τον βρήκε στον βηματισμό, ανατρέποντάς τον.
Κάπως έτσι, το ημίχρονο έληξε 2-0

Και με το που άρχισε το δεύτερο, ήταν “σα να μην πέρασε μια μέρα”, που λέει και το τραγούδι

3-0
Γκολ στο 50' και 3-0 για τον ΠΑΟΚ, πάλι με τον Πρίγιοβτς, που φαίνεται να γίνεται το νέο αστέρι του Δικέφαλου του Βορρά. Φοβερή η κεφαλιά του, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του παρατηρητή Λόπεθ.

Στο 65' είχαμε κι άλλη κίτρινη κάρτα για τη Βέροια, αυτή τη φορά στον Σισοκό, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ουαρντά

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Βέροια, ήλθε στο 71', όταν ο Μπαλάφας από θέση βολής κατάφερε να στείλει τη μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι.
4-0
Αμέσως μετά, στο 72', στην αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ήλθε το 4-0. Ο Ουάρντα έκλεψε τη μπάλα, πέρασε κάθετη πάσα στον Πέλκα, ο οποίος έσκαψε τη μπάλα και "κρέμασε" τον Λόπεθ μέσα από την περιοχή.

Άλλη μια καλή ευκαιρία, είχε η Βέροια στο 80', όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Μπελαΐντ, έπεσε και μπλόκαρε ο νεραός τέρμας του ΠΑΟΚ, ο Σιαμπάνης, που είχε μπει αλλαγή.

Στο 87΄και στις καθυστερήσεις, η Βέροια είχε δυο καλά σουτ του Καπετάνου, χωρίς να βρουν στόχο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη αυτή πάει στους 39 βαθμούς και ανεβαίνει εκ νέου στην τρίτη θέση.
Η Βέροια παρέμεινε στη τελευταία θέση με 13 βαθμούς και την Καθαρά Δευτέρα, ώρα 7,30 το απόγευμα στη Βέροια, αγωνίζεται με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Άρχοντας" του αγώνα ήταν ο Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας) με βοηθούς τους Βασιλόπουλο (Έβρου) και Κωνστάντιο (Εύβοιας) και τέταρτο τον Στέφανο Κουμπαράκη (Θράκης). Πέρασαν ένα ευχάριστα βροχερό απόγευμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: “Ήξερα τι γίνεται πριν έρθω. Έχω δει ποιο είναι το πρόβλημα. Σήμερα, οι παίκτες για μένα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συνεχίζουμε το έργο που έχουμε. Πρέπει να το πιστέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα, το πρόβλημα ήταν ότι δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ από παιδαριώδη λάθη”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, είπε τα δικά του: “Επιστρέψαμε στις νίκες, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κερδίσαμε μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, κάποιες στιγμές παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Έπαιξαν και αρκετοί παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δε θα έλεγα ότι είναι πρόβα, πήραν κάποιοι παίκτες συμμετοχή και παίκτες που ήρθαν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα”.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

Κάνοντας "κλικ" στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μεταβείτε στο κανάλι της NOVA
και μπορείτε να δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα

κάντε κλικ  ΕΔΩ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου