Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Ηχηρή παραίτηση με αιχμές, από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ναλμπάντη. «Χάθηκε πλέον η εμπιστοσύνη μου, στον Παναγιώτη Γκυρίνη» αναφέρει. Όλη η επιστολή παραίτησης, στο troika24, μαζί με μια πρώτη ανάλυση των βασικών σημείων της

Παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας, ο Κώστας Ναλμπάντης (φωτο), δίνοντας στη δημοσιότητα μια ηχηρή επιστολή γεμάτη αιχμές κατά του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη. Πρόκειται για μια ακόμη παραίτηση μέλους της ηγετικής ομάδας Γκυρίνη (γνωστής και ως «ομάδας κρούσης» του Δημάρχου) και όλοι πλέον αναρωτιούνται, «ποιος θα είναι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα».
Ο Κώστας Ναλμπάντης, λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, ενδεχομένως και θέλοντας να «προηγηθεί», αποφασίζει να επιλέξει το δρόμο της ρήξης, με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας όχι όμως και της σύγκρουσης, καθώς δηλώνει ότι...
...παραμένει δημοτικός σύμβουλος. Όπως κάνει γνωστό, αν και του προτάθηκε να συμμετέχει εκ νέου στο ηγετικό σχήμα του Δήμου, αυτός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμετέχει, παραμένοντας όμως ως απλός δημοτικός σύμβουλος, χωρίς να αποχωρεί από τον συνδυασμό. Άλλωστε υπάρχει χρόνος ακόμη και για τα επόμενα «επεισόδια» του σήριαλ… «Αποδομώντας τον Παναγιώτη Γκυρίνη».

«Χάθηκε πλέον η εμπιστοσύνη μου στον Δήμαρχο» ομολογεί στην επιστολή του, ο Κώστας Ναλμπάντης, κάνοντας λόγο και για «εξωθεσμικούς παράγοντες, που έχουν υποκαταστήσει τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους» και όλοι καταλάβαμε, τι κάνει «νιάου – νιάου» στα κεραμίδια (είναι που, είχαν ενοχληθεί στο γραφείο του Δημάρχου, από τα όσα έγραφε ο Νίκος Λιολιόπουλος…).

Επίσης ο  Κ. Ναλμπάντης, μέσω της επιστολής του, δείχνει ότι αισθάνθηκε μεγάλη απογοήτευση από τις εξελίξεις στη λειτουργία του Δήμου, σε σύγκριση με τα όσα είχαν εξαγγελθεί στο ξεκίνημα της προσπάθειας, ένιωσε τη «ματαιότητα» κάθε προσπάθειας για αλλαγή της πορείας και πήρε την απόφαση να παραιτηθεί.

Δίνει όμως και το προσωπικό μήνυμά του ολοκληρώνοντας.
Τονίζει την αγάπη του, για τον τόπο που γεννήθηκε, δηλώνει ΠΑΡΩΝ και υπόσχεται ότι παραμένει και συνεχίζει
Και όλοι αντιλαμβανόμαστε που το «πάει» ή καλύτερα που στοχεύει…

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, μένει να δούμε πως θα αντιδράσει, αν αντιδράσει…

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης του Κώστα Ναλμπάντη, έχει ως εξής:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου