Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυση εναντίον του ποδοσφαιριστή Καλί της Βέροιας, καταθέτει σήμερα η Λάρισα, για “κακουργηματικό αδίκημα”, στον τραυματισμό του Ντοντό, στο Βέροια - ΑΕΛ. Ρεπορτάζ του troika24

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν χθες, η ΠΑΕ Λάρισας σήμερα θα καταθέσει καταγγελία στους αθλητικούς δικαστές, εις βάρος του ποδοσφαιριστή Καλί, της ΠΑΕ Βέροια. Τον καταγγέλλει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, “για την απάνθρωπη συμπεριφορά του, εις βάρος του συναδέλφου και συνανθρώπου του, Ντοντό, την οποία άφησε ατιμώρητη στη Βέροια ο κ.Σιδηρόπουλος, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΛ να χάσει βέβαιη νίκη και να δοθεί η δυνατότητα στη Βέροια να ισοφαρίσει”. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ...... ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλ. Κούγιας και η ΠΑΕ Λάρισα, θα προχωρήσουν το θέμα και ποινικά, με μήνυση και αγωγή στα πολιτικά - ποινικά δικαστήρια, όπου η Λάρισα κατηγορεί τον Καλί για “βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη”, κακουργηματικό αδίκημα, ζητώντας και χρηματική αποζημίωση ύωους 50.000 ευρώ.


ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Πρόκειται για περιστατικό της αναμέτρηση Βέροιας – Λάρισας, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, που έγινε στις 18 Ιανουαρίου, όμως η πλευρά της Λάρισας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταθέτει σήμερα την καταγγελία και τη μήνυση, διότι όπως αναφέρει “τώρα ολοκληρώθηκε ο ιατρικός φάκελος και αποβιντεοσκοπήθηκε η σκηνή του τραυματισμού”.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Βέροιας (ισόπαλος 1-1) και στη διάρκειά του, ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Ντοντό, τραυματίστηκε από μαρκάρισμα του Καλί της Βέροιας, με τον Βραζιλιάνο των φιλοξενουμένων, να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου υποβασταζόμενος.

Στη εξέταση με μαγνητική τομογραφία, μια ημέρα μετά, διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής “υπέστη διάλυση του έσω πλαγίου συνδέσμου, καθώς και μέρους του χόνδρου, στο αριστερό του γόνατο”, με συνέπεια όπως ανέφεραν εκτιμήσεις από την πλευρά της Λάρισας, “ο συντομότερος χρόνος αποθεραπείας του, να εκτιμάται στις 14 εβδομάδες” (περίπου 4 μήνες).

Οι εκπρόσωποι της Λάρισας, τόσο ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας όσο και η ΠΑΕ, είχαν δηλώσει αμέσως μετά το περιστατικό, ότι θα καταγγείλουν το θέμα τόσο στον αθλητικό εισαγγελέα όσο και με αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια. Κι αυτό κάνουν σήμερα.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Βέροια, το θέμα δεν σχολιάστηκε ποτέ επίσημα και είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει αντίδραση μετά τις σημερινές εξελίξεις (καταγγελία και μήνυση Λάρισας) και εάν η ΠΑΕ θα παρέχει από την πλευρά της, νομική υποστήριξη, στην ποινική υπόθεση του ποδοσφαιριστή της.

Το troika24 είναι το πρώτο που δίνει την είδηση, χρησιμοποιώντας στα επίμαχα σημεία του, χαρακτηρισμούς και περιγραφές, όπως ακριβώς αναφέρονται στα επίσημα έγγραφα. Για όλες τις εξελίξεις, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου