Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΟΚ vs ΒΕΡΟΙΑ @ TOUMBA. Τo troika24 κάνει το απόλυτο Crash Test του κρίσιμου αγώνα, με στοιχεία ΜΟΝΟ για ειδικούς, παρουσιάζοντας στατιστικές, συγκρίνοντας επιδόσεις, με τα αγωνιστικά νέα της στιγμής και τις τρέχουσες στοιχηματικές αποδόσεις

Για να θέλεις να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, δεν είναι ανάγκη να κινδυνεύεις με υποβιβασμό. Υπάρχουν χίλιοι κι ένας λόγοι, που έχεις για να το κάνεις, αν είσαι ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα. Και η “Βασίλισσα του Βορρά” ακόμη και σήμερα, είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Με άλλα λόγια, “κοντός ψαλμός αλληλούια”. Το ερώτημα είναι, εάν πέρα από τους “λόγους”, υπάρχει και η παράμετρος “δυνατότητα”. Εάν δηλαδή, η Βέροια μπορεί να το κάνει, εάν μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ σήμερα μέσα στην Τούμπα (17:15). Το troika24 ανιχνεύει τις πιθανότητες, μέσα από ένα crash test του αγώνα, τα στοιχεία του οποίου μοιάζουν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ. Διαβάστε παρακάτω:


ΤΟ "ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ξεκινάμε, πρώτα με το αγωνιστικό προφίλ, του Δικεφάλου του Βορρά, για να αντιληφθούμε, τη σημερινή κατάσταση του αντιπάλου της ΠΑΕ Βέροια.

Ο ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος (και όχι της Ευρώπης) προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία, με σκορ 0-0 στη Ξάνθη. Εκεί αγωνίστηκε με αλλαγές (διότι ήταν σε αναμονή της Σάλκε για το ευρωπαϊκό) και παρά το γεγονός ότι ο Ίβιτς έκανε ροτέισον, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που μάλλον “στρίμωξε” τους γηπεδούχους. Δεν κατάφερε όμως να πετύχει το γκολ της νίκης και είδε τον Πανιώνιο να τον προσπέρνα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς την ίδια αγωνιστική, η ομάδα της Νέας Σμύρνης, κέρδισε μέσα στη Βέροια (βλέπετε πως πάει αλυσίδα το πράγμα).

Πριν από μερικές ημέρες όμως, την Πέμπτη, στον ευρωπαϊκό αγώνα του με τη Σάλκε, αν και αγωνίστηκε με υποτίθεται “ξεκούραστους” παίκτες στη σύνθεσή του, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έχασε με 0-3. Το σκορ αυτό ίσως τον αδικεί, καθώς πέρα από στημένα, ελάχιστα απειλήθηκε από τους Γερμανούς, όμως δεν “έτρεξε” σαν ομάδα και ήταν ένα σκαλί επάνω, η ποιοτική υπεροχή των φιλοξενούμενων. Μιλάμε για Μπουντεσλίγκα όμως...

Διότι όταν αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, ο σημερινός αντίπαλος της Βασίλισσας, μάλλον πάει “τραίνο”. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, επιδόσεις ρεκόρ για την ομάδα του. Ταυτόχρονα έχει 36-5 τέρματα, στα τελευταία 15 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις και κάπως έτσι, στο πρωτάθλημα είναι τρίτος με 36 βαθμούς, στο -2 από το δεύτερο Πανιώνιο (και από χθες και τον ΠΑΟ).

Στην Τούμπα μετράει 6-1-2 ρεκόρ έχοντας κρατήσει το λευκό παθητικό σε 5 από τους 8 αγώνες, ενώ γενικά έχει λευκό παθητικό σε 11 από συνολικά 20 αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας, καθώς διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Μάλιστα σε 4/5 τελευταία εντός, σκόραρε ακριβώς τρεις φορές.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ... “ΣΠΑΣΜΕΝΑ”;

Μετά την αναμέτρηση με τη Σάλκε, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει έντονη και λογική απογοήτευση, όπως παραδέχθηκε και ο Βλάνταν Ίβιτς. Και δήλωσε ότι η νίκη, επί της Βέροιας έχει επιτακτικό χαρακτήρα.
Άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό, ότι μετά το προχθεσινό 0-3, η Ευρώπη χάθηκε και ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει στα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ, με όσο γίνεται παραπάνω βαθμούς. Το θέμα είναι, ποιος θα πληρώσει τα... “σπασμένα”.

"ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Για την ομάδα του ΠΑΟΚ, εξέτισαν και επιστρέφουν οι Μάτος (6 γκολ) και Ενρίκε (1 γκολ), τιμωρημένοι είναι οι Λέοβατς (1 γκολ) και Μυστακίδης (3 γκολ), τραυματίας συνεχίζει ο βασικός χαφ Κάνιας που θα απουσιάσει, ενώ αμφίβολος είναι ο στόπερ Κρέσπο που αποκόμισε χτύπημα με τη Σάλκε.


ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ Η ΒΕΡΟΙΑ

Από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες προέρχεται η Βέροια που σε εννέα ταξίδια της έχει 21 τέρματα παθητικό. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της, ευχή όλων είναι πως θα πρόκειται για μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα. Η Βέροια ήταν και πάλι τραγική κι έχασε τον πρώτο εντός έδρας “τελικό”, με 1-0 από τον Πανιώνιο.
Οι κυανέρυθροι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 8' με τον Μπεν, λίγο μετά ο αμυντικός τους, Γιαννιώτης, “έκοψε” σε δύο κλασικές ευκειρίες, τους Καπετάνο και Στόιτσεφ και στη συνέχεια... πήγαμε όλοι για ύπνο !!!
Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση της Βέροιας που έμοιαζε ότι παραδόθηκε άνευ όρων, συμπληρώνοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες, διάστημα στο οποίο σκόραρε μόνο μια φορά.

Και τώρα είναι ουραγός και χωρίς συγκάτοικο στον “πάτο” της βαθμολογίας, με Ηρακλή και Λεβαδειακό να είναι ένα βαθμό πιο πάνω, στη βαθμολογία.

Έχουμε και νέο τεχνικό, τον Ράτκο Ντόστανιτς, που ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο του Λεβαδειακού, κι αυτό θα είναι το τρίτο του πέρασμα από τον πάγκο της Βέροιας. Στόχος είναι η "αλλαγή" σελίδας". Ένα νέο ξεκίνημα. Μια ανάσα προοπτικής. Θα το καταφέρει;
Ή μήπως στο τέλος, θα καταφέρει να γίνει ο προπονητής, που και οι δύο ομάδες που κοουτσάρισε την ίδια σεζόν, θα υποβιβαστούν;
Θα είναι όντως ρεκόρ...

Η Βασίλισσα, εκτός έδρας έχει 1 μόλις νίκη (στον Πανιώνιο), 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, με 21 τέρματα παθητικό, σε 5 απο τους 9 αγώνες, απέτυχε να σκοράρει ενώ στις δύο της επισκέψεις, σε δύο έδρες “μεγάλων” έχασε με 12-0 παθητικό, με 6-1 από τον Ολυμπιακό και με 6-0 από την ΑΕΚ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ και αρχηγός της ομάδας Καλί, θα προφυλαχτεί ο βασικός χαφ Κάλβο και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Απέκτησε τον Στέλιο Ηλιάδη (χαφ) που έγινε το όγδοο απόκτημα της ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά ακόμη δεν έχει δελτίο για να αγωνιστεί και η έκπληξη της αποστολής είναι ο 30χρονος ομογενής επιθετικός, Βασίλης Κωνσταντινίδης, που αναμένεται να αποτελέσει τον κρυφό άσσο, του Ράτκο Ντόστανιτς,


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τι έχουμε λοιπόν;
Έναν ΠΑΟΚ που προσγειώθηκε απότομα με το βαρύ 0-3 από τη Σάλκε, με άσχημη ψυχολογία και όπως δηλώνει ο προπονητής του, δεν έχει περιθώρια για γκέλες στο πρωτάθλημα.

Μια Βέροια που συνεχίζει την κατρακύλα της, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με ένα γκολ ενεργητικό και πλέον είναι μόνη στην τελευταία θέση.

Θα επιχειρήσει να “χρυσώσει το χάπι” της ευρωπαϊκής ήττας ο ΠΑΟΚ;
Θα πληρώσει τα “σπασμένα” η Βέροια;
Σκούρα τα πράγματα για τη Βασίλισσα.
Έστω και μια ισοπαλία, θα αποτελέσει ηρωική επιτυχία της Βασίλισσας. Αγωνιστικά και με βάση τη δυναμική των δύο ομάδων, δεν μπορεί να το πετύχει.
Εάν ένας θεός βάλει το χέρι του, ίσως...

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στις εταιρείες στοιχημάτων, η νίκη του ΠΑΟΚ πληρώνει ψίχουλα.
Μόλις 1,05 απόδοση, δίνει το “Πάμε Στοίχημα” του ΟΠΑΠ ενώ σε άλλες εταιρείες, φθάνει μέχρι και το 1,10.

Για νίκη της Βέροιας, η απόδοση εκτοξεύεται στο... 18 (ΟΠΑΠ), ενώ υπάρχουν και εταιρείες του εξωτερικού (π.χ. 1xBet) που τη φθάνουν μέχρι και στο...31 !!!

Το over 2,5 σκορ κινείται επίσης χαμηλά (περίπου 1,30) με το αντίστοιχο under να πλησιάζει απόδοση κοντά στο 3,00

Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 2 γκολ διαφορά (HC-1) δίνει επίσης χαμηλή απόδοση (στο 1,30), ενώ το ενδεχόμενο να κερδίσει η Βέροια, με 1 γκολ διαφορά, δίνει κοντά στο 34,00 και η περίπτωση να κερδίσει η Βέροια, με 2 γκολ διαφορά, έχει απόδοση 50,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου