Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ανήμπορη η Βέροια έχασε και στον Πλατανία με σκορ 1-0. Έπαιζε με 10 παίκτες απο το 23' λόγω αποβολής και καθώς ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος. Αυτή η φράση συνοψίζει ακριβώς αυτά που συνέβησαν πριν από λίγη ώρα στα Χανιά, όπου η ΠΑΕ Βέροια, γνώρισε άλλη μια ήττα, αγωνιζόμενη με τον Πλατανιά και παρέμεινε βυθισμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ημαθίας όχι μόνο δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη διάθεση να "χτυπήσει" τον αγώνα, για να πάρει τους 3 βαθμούς της απαραίτητης νίκης, αλλά από το 23΄αγωνίζονταν με 10 παίκτες, λόγω αυστηρής αποβολής του Αντονιάν, με δεύτερη κίτρινη. Πλέον οι ελπίδες για παραμονή, βρίσκονται σε επίπεδα "θαύματος" και όλα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα. Διαβάστε στις γραμμές που ακολουθούν τις κυριότερες στιγμές του αγώνα:


Χωρίς μια μεγάλη φάση κύλησαν τα πρώτα λεπτά, με ένα κόρνερ από την πλευρά του Πλατανιά, που εκτέλεσε ο Μανούσος, όχι με ιδιαίτερες αξιώσεις.

Η Βέροια έμεινε με 10 παίκτες από το 23' όταν ο Αντονιάν μάρκαρε τον Μανούσο, αυτός έπεσε κάτω (και καλά...), και ο παίκτης της Βέροιας, με μια ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του διαιτητή, είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Το 1-0
Η αποβολή του Αντονιάν, σε συνδυασμό με το ποσοστό κατοχής, 74-26% υπέρ του Πλατανιά, στην πρώτη μίση ώρα, δεν προμήνυε καλές εξελίξεις για τη “Βασίλισσα”. Κάτι που επαληθεύτηκε αμέσως, στο 30' όταν μετά απο σέντρα του Μενδρινού, ο Μουνάφο πιάνει καλοζυγισμένη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Λόπεθ, γράφοντας το Πλατανιάς – Βέροια 1-0

Στη φάση του γκολ, οι παίκτες της Βέροιας διαμαρτυρήθηκαν για τη μη τήρηση του φερ πλέι απο την πλευρά του Πλατανιά, διότι πριν, στη σέντρα του Στάθη, παίκτης της Βέροιας δέχτηκε την μπάλα στο πρόσωπο και έπεσε κάτω, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν και πέτυχαν το γκολ...

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν στον αγώνα, με αλλαγές. Σισοκό στη θέση του Στόιτσεφ για τη Βέροια και Κάργας στη θέση του Μπανανά, για τον Πλατανιά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και στο 60' είχαν δοκάρι με τον Γιακουμάκη, ενώ ο Μανούσος εξακολουθούσε να είναι συνεχής πηγή κινδύνου για τη Βέροια.

Προσπαθώντας να γίνει απειλητική και να ισοφαρίσει, στο 66΄ και στο 68', η Βέροια είχε μια διπλή επιθετική δραστηριότητα, με Βασιλαντωνόπουλο και Κάλβο, που πέρασε ανεκμετάλλευτη.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (69' Μπελαίντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (73' Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46' Σισοκό), Καπετάνος.


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά (46' Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (71' Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (79' Ντεβέσα),
 Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου