Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Έχασε και αποκλείστηκε ο Φίλιππος από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο χάντμπολ. Με σκορ 25-26 στο νεκρό χρόνο της παρατασης

Σε έναν αγώνα που κρίθηκε την παράταση, ο αξιόμαχος ΠΑΟΚ στάθηκε εμπόδιο στον Φίλιππο Βέροιας, στο δρόμο για το 7ο Κύπελλο Ελλάδος στο χάντμπολ. Η ομάδα της Βέροιας έχασε 25-26 πριν λίγο στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στην Κοζάνη, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με πέναλτι που εκτέλεσε ένας πρώην παίκτης της, ο Βεσελίνοβιτς. Κρίμα για την ομάδα της Βέροιας, που ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στα...
...κρίσιμα λεπτά της παράτασης, δεν μπόρεσε να αντέξει το "βάρος" του παιγνιδιού και έχασε.


Σε ένα ματς για γερά νεύρα, ο Φίλιππος προηγήθηκε μέχρι και με 5 γκολ διαφορά (18-13), λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο, όμως ένα απίστευτο... come back του ΠΑΟΚ, υπνώτισε την ομάδα της Βέροιας κι έφερε το ματς στην παράταση.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Φίλιππος πήρε το προβάδισμα, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν γκολ - γκολ στο πρώτο μέρος και την ομάδα της Βέροιας να πηγαίνει με το 10-9 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Φίλιππος πήρε μεγάλο προβάδισμα, 18-13 κάτι που δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 18-18 με σερί 0-5. Ο Μαστρογιάννης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στην εκπνοή του 60λεπτου (21-21) και έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο.

Σε μια συγκλονιστική παράταση οι δυο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο ψύχραιμος και τον Βεσελίνοβιτς να ευστοχεί στο πέναλτι του τελευταίου δευτερολέπτου, κάνοντας το σκορ 25-26, που έστειλε τον ΠΑΟΚ στον αυριανό τελικό.


Πεντάλεπτα: 1-0, 3-2, 4-5, 6-7, 8-7, 10-9 (ημ),
12-11, 14-11, 16-13, 18-14, 18-18, 21-21 (κ.α.),
22-23, 25-26 (τελ.)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αποστολίδης, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Δομπρής, Δημοσθένους, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης Αν. Μπουκοβίνας, Κωστακίδης, Βραζάλιτσα, Μπαλτατζής, Τριανταφυλλίδης Δημ., Παπαδόπουλος, Ζούλτιτς, Κόντης.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής, Παλάσκας, Τσίλης, Νικολαΐδης, Κοκώνης, Μπαντής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης, Σανίκης, Οικονόμου, Γρηγοριάδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος, Βεσελίνοβιτς.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, Παρατηρητές: Μεϊμαρίδης- Χατζηγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου