Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Σήμερα ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ για τη... “Βασίλισσα του Βορρά”. Η νίκη με την Κέρκυρα δίνει το σύνθημα της σωτηρίας. “Όλοι μαζί στο γήπεδο”, το μήνυμα των οργανωμένων. Από 2,65 στην αρχή της εβδομάδας, ο άσσος "έπεσε" στο... 1,55

Η Βέροια σήμερα θα νικήσει την Κέρκυρα. Δεν ξέρουμε αν το κάνει με 1-0, με 2-1 ή με 2-0 και ούτε έχει σημασία. Σημασία έχει ότι θα νικήσει. Και από αύριο, ξεκινά ο μεγάλος αγώνας για την οριστικοποίηση της σωτηρίας και της παραμονής. “Όλοι το μεσημέρι στο γήπεδο” είναι το σύνθημα που ζητούν να αναμεταδώσουμε μέσω του troika24, πάρα πολλά μηνύματα φιλάθλων -αναγνωστών του blog. Και θα είμαστε όλοι στο γήπεδο. Η τιμή των εισιτηρίων για τις εκτός “3” θύρες, είναι μόλις 5 ευρώ και το γήπεδο αναμένεται να είναι “τίγκα” για πρώτη φορά, μετά από καιρό.

Η Βέροια σήμερα θα κερδίσει. Εμφανίστηκε βελτιωμένη στα Χανιά, με τον Πλατανιά όμως μένοντας με 10 παίκτες από το 22' αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να κάτι το ιδιαίτερο καθώς το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν φανερό. Κι έμεινε πάλι με άδεια χέρια, με οκτώ σερί ήττες και 10 ματς χωρίς νίκη παραμένοντας τελευταία και στο -5 από την παραμονή. Και μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες, σήμερα επανέρχεται στην έδρα της, όπου αγνοεί τη νίκη επί δύο μήνες, μετρώντας τέσσερις σερί ήττες, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία έχοντας σκοράρει μόλις 11 φορές.
Παρ΄ όλα αυτά στην ομάδα της Βέροιας υπάρχει κλίμα συσπείρωσης, με παίκτες και προπονητή να ισχυρίζονται ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Με μια νίκη σήμερα, κόντρα στην Κέρκυρα, θα μπει για τα καλά στο κόλπο καθώς το πρόγραμμα της είναι αρκετά βατό.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τιμωρημένοι για τη Βέροια είναι οι βασικοί αμυντικοί Ασίγκμπα και Αντονιάν, συνεχίζει τραυματίας ο βασικός χαφ Άρτσε, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Διατηρεί εξαιρετική παράδοση όταν υποδέχεται την Κέρκυρα έχοντας κάνει το 3/3 τα τελευταία χρόνια, όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν στα πλαίσια της πρώτης κατηγορίας.
Η Κέρκυρα (της βεροιώτικης ιδιοκτησίας... ) μπορούμε να πούμε ότι εξασφάλισε την παραμονή της καθώς είναι στο +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κι αυτό οφείλεται στην εξαιρετική πορεία της.
Έρχεται με τιμωρημένους τους βασικούς χαφ Κόντο και Ζορμπά, τραυματία ο επίσης βασικό Γεωργίου και αμφίβολους λόγω τραυματισμού, τον βασικό στόπερ Ιωάννου, τον χαφ Κέβιν και τους Γεωργακόπουλο, Ανδρεόπουλο. Με άλλα λόγια, αναμένεται να αγωνιστεί...μισή

Πρόβλεψη του troika24:
Η Βέροια σήμερα θα κερδίσει και ξεκινά τον αγώνα της παραμονής στην κατηγορία. Μέχρι το τέλος της σεζόν έχει βατό πρόγραμμα, είναι στο -4 από την παραμονή και με ένα τρίποντο θα επιστρέψει για τα καλά στο... “κόλπο”.

Αυτό φαίνεται και από 
τις στοιχηματικές αποδόσεις, όπου ο άσσος ξεκίνησε από 2,65 κι έφθασε στο... 1,55. Οι επιλογή δική σας...
Εμείς είμαστε με τη Βασίλισσα. That's all...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου