Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Συνεχίζονται οι ψηλές πτήσεις από τη Ναουσαία absolute star της ελληνικής χιονοδρομίας. Τη μοναδική Σοφία Ράλλη

Η Σοφία Ράλλη, το κορίτσι από τη Νάουσα, που μπορεί να κάνει «κατάβαση» με 150 χιλιόμετρα την ώρα και αμέσως μετά… «ανάβαση» στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τον τίτλο της absolute star της ελληνικής χιονοδρομίας.
Συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις της, ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών ΑΓΕΝ (ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων), με διεθνή συμμετοχή, το οποίο έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.
Η πρωταθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας (και μια από τις 60 καλύτερες του κόσμου) κατακτώντας και τα τρία μετάλλια, στα αγωνίσματα που συμμετείχε...

Στην πρώτη μέρα των αγώνων, η Σοφία της Ελλάδας, ήταν ταχύτερη και στις δύο διαδρομές και κέρδισε, το χρυσό μετάλλιο, σαν σε περίπατο.

Την Τρίτη και τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκαν δύο αγωνίσματα τεχνικής κατάβασης, στις γυναίκες  όπου και πάλι, η Σοφία της Ημαθίας, επικράτησε με τον ίδιο τρόπο όπως και την πρώτη ημέρα και ανέβηκε δύο φόρες στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, ολοκληρώνοντας θριαμβευτικά, το 2ο Κύπελλο Ελλάδος, με τρία χρυσά μετάλλια...
Οι νίκες αυτές, ήταν και σαν δώρο γενεθλίων για τη Ναουσαία της πρωτιάς, καθώς η Σοφία Ράλλη έχει γενέθλια στις 4 Μαρτίου. Με τους γονείς και τα τρία αδέλφια της, να είναι από τους πρώτους που της ευχήθηκαν διότι αυτοί είναι και το θεμέλιο στήριγμα της. Και είναι ίσως οι μόνοι που δεν βλέπουν, καμία διαφορά στη λάμψη που αναδεικνύει το πρόσωπό της, είτε την έχουν να στρώνει το κρεβάτι της στο σπίτι τους, είτε τη βλέπουν να αγωνίζεται με τα εθνικά χρώματα, σε Ολυμπιάδες και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Διότι για τον μπαμπά Κώστα, για την μαμά Δέσποινα και για τα τρία αδέλφια της, έτσι ή αλλιώς, είναι πάντα η Σοφία τους.
Από το troika24 ένα μόνο, έχουμε να προσθέσουμε.
Σοφία το ’χεις… απογειώσου. Μπορείς ακόμη ψηλότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου