Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Billy and Billy… χωρίς υπερβολές

Εάν ο Βασίλης Λυκοστράτης (στη φωτο αριστερά) είχε μουστάκια, θα.. γελούσαν και τα μουστάκια του. Η χαρά του όμως περιγράφεται και χωρίς μουστάκια, που επιτέλους συνάντησε τον άλλο… Βασίλη, τη μεγάλη μουσική «καψούρα» του, αυτόν που τον έχει θαυμάσει και τον έχει χιλιοτραγουδήσει με τις κιθάρες του. Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που αναδημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικό («ορόσημο» το χαρακτήρισε κάποιος) και το «ανέβασε» ο ίδιος ο Βασίλης Λυκοστράτης, στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας: «Επιτέλους συναντηθήκαμε. Ο λύκος και ο...γάτος;»
Για όσους ξέρουν από κοντά τον Αντιδήμαρχο Βέροιας, ξέρουν καλά πως όταν πιάνει την κιθάρα του, νιώθεις πως γίνεται σαν… Παπακωνσταντίνου. Κάτι σαν Billy and Billy… χωρίς υπερβολές.
Το έκανε και πρόσφατα, όταν παρουσίασε σε… «ομάδα» τοπικών δημοσιογράφων, το νέο του επιχειρηματικό...

...εγχείρημα, το ολοκαίνουργιο, παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο και πραγματικά υπέροχο, «Όλγανος Boutique Hotel», στην είσοδο της «Εβραϊκής συνοικίας», στη Βέροια (aka… «Χάβρα» στο πιο βεροιώτικο). Στην παρουσίαση αυτή, αφού τελείωσαν με την ενημερωτική περιήγηση του χώρου, ξενοδόχος και δημοσιογράφοι «χαλάρωσαν» στο σαλόνι κι εκεί ο…  Billy πήρε την κιθάρα στα χέρια του και συνάντησε τον… Βασίλη.




Δείτε στο παραπάνω βίντεο στιγμιότυπα εκείνης της ημέρας, όπως τα κατέγραψε ο έγκυρος «Πληροφοριοδότης» (pliroforiodotis.gr) και θα καταλάβετε τι εννοούμε, ακριβώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου