Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Σαν τον Θεόφιλο δεν έχει...

Είναι και... φαίνεται, από τους πιο καλοντυμένους αυτοδιοικητικούς, ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης. Ξεχωρίζει πάντα, gentleman πραγματικός και εξωτερικά αλλά και σε τρόπους (σε αντίθεση με κάποιους άλλους δήθεν και... "ομοτράπεζούς" του). Πάντα καλοντυμένος, πάντα προσεκτικός με την κάθε περίσταση, τα φοράει αυτά που επιλέγει και δεν τον... "φοράνε". Πρόσφατα μάλιστα, “αποκαλύφθηκε” και η πηγή των καλόγουστων ενδυματολογικών επιλογών του, από τον... αδιάκριτο φακό του κολλητού του, Σταύρου Γεωργιάδη (τοπικού σύμβουλου Χαρίεσσας). Είναι το γνωστό και καταξιωμένο κατάστημα ανδρικής μόδας, “Gino” στη Νάουσα, των Μανώλη και Γιώργου Βαδόλα, όπου ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, “καταγράφηκε” να κάνει τα ψώνια του, πάντα υπό την...
“επίβλεψη Βαδόλα” για να είναι το αποτέλεσμα στην “τρίχα” !!!
Και δεν είναι μόνο αυτό.


Οι stylish ενδυματολογικές προτιμήσεις του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, έχουν εντυπωσιάσει κατά καιρούς, γνωστές προσωπικότητες. Όπως και στην περίπτωση μιας... γραβάτας του, που "μαγνήτισε" μέχρι και τον... Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. Ο οποίος λόγω και της γνωριμίας που έχει με τον Ναουσαίο Περιφερειακό Σύμβουλο, στάθηκε για να ακούσει με ξεχωριστό ενδιαφέρον, την... ιστορία της γραβάτας του, δια στόματος... Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο δε Περιφερειάρχης, είναι ο πολιτικός για τον οποίο ο Τεληγιαννίδης δίνει ακόμη και τη... γραβάτα του, καθώς θεωρείται ο τζιτζικωστικότερος των τζιτζικωστικών, της Κεντρικής Μακεδονίας. Αν σας πουν άλλοι ή άλλες ότι ο Τζίτζι τους εμπιστεύεται περισσότερο από τον Τεληγιαννίδη, να μην τους πιστέψετε. Σαν τον Θεόφιλο δεν έχει. 
Και ο πρώτος που το ξέρει, είναι ο Τζιτζικώστας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου