Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο Κάκαρης είναι ακριβώς αυτό που οραματίζεται ο Βοργιαζίδης

Γράψαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις, για τα... “ανταμώματα” του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, με τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και πέρα από τις διάφορες αναλύσεις και εκτιμήσεις επί του θέματος, θα ήταν άδικα εάν δεν σημειώναμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτή την “αντάμωση”, που διαδραματίζουν δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τα οποία εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό του Δημάρχου και σήμερα είναι πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος και ο Γιώργος Κάκαρης.

Και τους δύο θα τους αδικούσαμε, εάν συνδυάζαμε την "αξιοποίησή" τους, με μοναδικό προσόν τους, το ότι είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε άλλο...

Ο πρώτος ήδη επιλέχθηκε για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Ο δεύτερος όμως φαίνεται πως είναι ακόμη στο... περίμενε, σε σχέση με το νέο δημοτικό ανασχηματισμό.

Μάλιστα, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Θωμά Αγγελίνα, ο Γιώργος Κάκαρης εμφανίζεται να είναι μεταξύ αυτών που προτάθηκαν από τον Δήμαρχο, για... “εξ ημίσειας” τοποθέτηση, στη θέση του προέδρου της σημαντικής ΚΕΠΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης). Με τις πληροφορίες, να τον θέλουν να αντιδρά και να μην αποδέχεται τη “μισή” θητεία προέδρου που πρότεινε ο Βοργιαζίδης (για να πάρει την άλλη μισή ο Αγγελίνας), αιτία που μαζί με άλλες παρόμοιες αντιδράσεις, οδήγησε τον Δήμαρχο, σε απόσυρση της σχετικής πρότασης.

Τώρα όμως, η παραίτηση Αγγελίνα, διευκολύνει τα πράγματα, καθώς η θέση παύει να έχει δύο “μνηστήρες” Και η ιδέα για τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο, ως τρίτη επιλογή, ήταν μόνο για καταστάσεις... αεράμυνας, που πλέον δεν ισχύουν, συνεπώς η επιλογή Κάκαρη για πρόεδρο της ΚΕΠΑ μάλλον δεν θα συναντήσει αντιρρήσεις (να δούμε και τον Ακριβόπουλο σε ρόλο... Κολόμβου(*) και τι στον κόσμο...).

Προφανώς και ο ίδιος ο Γιώργος Κάκαρης, θέλει όπως μαθαίνουμε, να είναι πρόεδρος στην ΚΕΠΑ, έχοντας ήδη πετυχημένη θητεία σε αντίστοιχα καθήκοντα (πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας). Και καθώς είναι γνωστός για την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του, θα είναι μια επιλογή που θα προσφέρει γενικότερα (αξιοκρατικά αν το δούμε), πέρα από το ότι θα φέρει τον Βοργιαζίδη, ακόμη πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ (αν το δούμε κι αλλιώς).

Το τελευταίο πάντως, δεν πρέπει να φοβίζει και τόσο τον Δήμαρχο (για να μην αρχίσει πάλι η γνωστή σπέκουλα...). Ο Κάκαρης είναι μεν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμη και ΠΑΣΟΚ, ενώ αν θέλει “παίζει μπάλα” άνετα, μέχρι και στη... Νέα Δημοκρατία !!!
Όπως ακριβώς, ο Κώστας Βοργιαζίδης, οραματίζεται τον συνδυασμό του, για τις επόμενες εκλογές...
-----
(*)
Αν θέλετε να αναζητήσετε
την επεξήγηση για τον... Κολόμβο,
μπορείτε να την... ανακαλύψετε
σε παλιότερο σχόλιο  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου