Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Τα “έχωσε χοντρά” ο Στέργιος Διαμάντης, στους αμφισβητίες της ιστορίας του Φιλίππου Βέροιας (βίντεο)

Τα... "έχωσε χοντρά" ο έφορος του Φιλίππου Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, στους αμφισβητίες της ιστορίας του Φιλίππου Βέροιας, στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Χάντμπολ Ελλάδας, στην Κοζάνη, ενόψει των τελικών της διοργάνωσης του Final 4.
Ασυμβίβαστος όπως πάντα και ασταμάτητος όπως κάθε φορά, την ώρα που ετοιμάστηκε να μιλήσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ...

Νίκος Γεωργιάδης, που όλες αυτές τις ημέρες προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, υποτιμώντας τον Φίλιππο Βέροιας, ο Στέλιος Διαμάντης, που βρίσκονταν στην αίθουσα, δεν άντεξε και άρχισε να του υπενθυμίζει διάφορα, κόσμια και χωρίς ένταση.

«Είστε ΠΑΟΚάκι μπροστά στην ιστορία του Φιλίππου Βέροιας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βεροιώτης παράγοντας, με αποτέλεσμα να... ξεσηκώσει τα πλήθη !!!.

"Φίλε, να πίνεις νερό στο όνομά του Φιλίππου" είπε απευθυνομένος στον προπονητή του ΠΑΟΚ και όταν κάποιοι αναρωτήθηκαν "γιατί"¨το κάνει, ευθέως έδωσε την απάντηση: "Διότι μας προκαλείτε με τις δηλώσεις σας".

Και οι παπαγάλοι βεβαίως, έσπευσαν να τον "φάνε" τον Διαμάντη, γράφοντας ότι "προκαλεί" και άλλα τέτοια, όμως όταν πραγματικά προκαλεί η άλλη πλευρά, τότε το παίζουν... "βουβός κινηματογράφος", δεν... ασχολούνται και έχουν άλλα ενδιαφέροντα...

Από την άλλη πλευρά, όλα όσα έγινα χθες δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ίσως και ενδεικτική για το άγχος που υπάρχει, την ένταση αλλά και τα όσα αναμένεται να επικρατήσουν σήμερα στον αγώνα, όπως φάνηκε και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όταν ο βοηθός του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Νατσιόπουλος, αντέδρασε στρεφόμενος κατά του Στέργιου Διαμάντη κάτι που πέρασε χωρίς συνέχεια, με παρέμβαση ανθρώπων της Ομοσπονδίας αλλά και του Φιλίππου Βέροιας. Γι αυτό, ο Φίλιππος Βέροιας, ας πάρει τα μέτρα του, από πριν...

Υπενθυμίζουμε ότι στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται οι πρώην άσσοι του Φιλίππου Βέροιας, Γρηγόρης Σανίκης και Δημήτρης Μπαντής. Στις 3,00 σήμερα ο αγώνας.

Δείτε το βίντεο, με τον Στέλιο Διαμάντη να τους βάζει στη θέση τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου