Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο παγκόσμιος χρυσός Γκόβας της Βέροιας και της Ελλάδας

Ο Bεροιώτης αθλητής των special olympics Απόστολος Γκόβας (πανευτυχής στη φωτογραφία), είναι ο πρώτος έλληνας αθλητής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Χειμερινό Πρωτάθλημα των Special Olympics που γίνεται στην Αυστρία, αγωνιζόμενος στο Αλπικό Σκι. Παγκόσμια διάκριση για τους Specials Olympics της Ελλάδας, ξεχωριστά μεγάλη διάκριση για την Ημαθία των Special Olympics αλλά και για την πόλη της Βέροιας (όπως έγραψε ήδη το troika24), καθώς ο νομός πρωτοπορεί στον χώρο, σε πανελλήνιο επίπεδο, με πολλούς κορυφαίους αθλητές, σαν τον Απόστολο Γκόβα, που αναμένεται να μας χαρίσουν παρόμοιες θριαμβευτικές νίκες και στις επόμενες ημέρες. Η Ημαθία άλλωστε είναι...
μεταξύ των τριών (μόνο) Νομών της Ελλάδας, που στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα, μαζί με τη Θεσσαλονίκη και τη Βοιωτία.

Ο Απόστολος Γκόβας, ο βεροιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλιο στο Αλπικό Σκι, του Παγκόσμιου Χειμερινού Πρωταθλήματος των Special Olympics και δικαιώθηκε για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας του.

Η συστηματική προπόνηση, η αγάπη της οικογένειας των Special Olympics Hellas και το ψυχικό σθένος του Απόστολου, ανέβασαν την Ελλάδα και τον ίδιο, στη 1η Θέση του βάθρου των Νικητών.

Για μια ακόμη φορά, εκ μέρους και του troika24 θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο, στον προπονητή του, στην ομάδα του, στην οικογένειά του και σε όλους όσους τον στηρίζουν.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου