Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ποιος ο λόγος των τηλεφωνικών ειδοποιήσεων της Αντιπεριφέρειας;

Τις ημέρες αυτές, Δήμοι και Αντιπεριφέρεια (Π.Ε. Ημαθίας) κάνουν ή έκαναν διανομή χυμών στους δικαιούχους – ωφελούμενους των προγραμμάτων επισιτιστικής βοήθειας και έδωσαν στη δημοσιότητα σχετικές ανακοινώσεις. Στην αντίστοιχη ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας,  διαβάζουμε ότι ορίζεται συγκεκριμένος τόπος, συγκεκριμένη ώρα και περιγράφονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την παραλαβή τω ν χυμών, ενώ αναφέρεται επίσης και τι πρέπει να κάνει ο δικαιούχος, αν δεν μπορεί να πάει αυτοπροσώπως.
Αντίθετα η ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας...

...εκτός από τους τόπους και τα ωράρια διανομής ανά Δήμο, αναφέρει και ότι «οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας». Ποιος ακριβώς είναι ο λόγος αυτής της… ιδιαιτερότητας; Γιατί το κάνει μόνο η Αντιπεριφέρεια και όχι ο Δήμος Βέροιας;

Το ενδεχόμενο στην Αντιπεριφέρεια, να είναι λιγότερο οργανωμένοι από τον Δήμο Βέροιας (που δεν θα τηλεφωνήσει στους δικαιούχους), δεν το νομίζουμε. Το ενδεχόμενο στην Αντιπεριφέρεια να αντιμετωπίζουν τη διανομή, με μεγαλύτερη… «υπευθυνότητα», επίσης δεν το νομίζουμε.

Ποιος ο λόγος για τηλεφωνικές ειδοποιήσεις, που κάνει η Αντιπεριφέρεια;
Τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν, προσθέτοντας και την τηλεφωνική επικοινωνία, με τους δικαιούχους και κάνοντας χρήση των τηλεφωνικών δεδομένων τους; Ποιοι έχουν στην κατοχή τους καταστάσεις με τα τηλέφωνα των δικαιούχων, για να ξέρουμε και ποιοι έχουν πρόσβαση στα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τος; Και το γράφουμε αυτό για ένα και μόνο λόγο.


Κινδυνεύουν να κατηγορηθούν από κακόπιστους, ότι «μαζεύουν τηλέφωνα» για επαφές με τους δικαιούχους, στο πλαίσιο άλλων «κινητοποιήσεων» που θα κάνουν στο μέλλον. Κινδυνεύουν επίσης να κατηγορηθούν από κακόπιστους ότι δήθεν θα ειδοποιούν τηλεφωνικά τους ταλαίπωρους δικαιούχους, για να τους υπενθυμίζουν μαζί με τις λεπτομέρειες της διανομής και το…  «κατόπιν των ενεργειών τους», το «πόσο τους σκέφτονται και στέκονται στο πλευρό τους» και το «πόσο στη διάθεσή τους είναι ότι κι αν χρειαστούν».

Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Εμείς δεν το πιστεύουμε, αλλά οι κακόπιστοι;
Γιατί δεν λένε και ποιοι θα τηλεφωνούν στους δικαιούχους;
Το ρωτάμε για τον κόσμο και κυρίως ως απάντηση για τους κακόπιστους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου