Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Αλεξάνδρεια: Θα τους ενημερώσει, για όσα... ενημερώθηκε;

Μεθαύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, στις 08,00 το βράδυ στο Δημαρχείο, με επτά μόλις θέματα στην ημερήσια διάταξη, που προφανώς... επείγουν. Δεν ξέρουμε εάν “επείγει” επίσης (και κατά πόσο...), να ενημερώσει προ ημερησίας διατάξεως, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, το Δημοτικό Συμβούλιο, για όσα... ενημερώθηκε προ ημερών, σε σχέση με την γενική συνέλευση των Δημάρχων της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, όπου συμμετείχε. Μια γενική συνέλευση που είχε ως θέμα...
...συζήτησης, την ενημέρωση εκ μέρους της ΚΕΔΕ και του προέδρου της Γ. Πατούλη, για τις “κόκκινες γραμμές” θέτει στις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις που προωθούνται, σε σχέση με τον Καλλικράτη (απλή αναλογική στις δημοτικές εκλογές, τετραετή θητεία Δημάρχων κλπ).

Το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας να εκφράσει την άποψή του. Βεβαίως, αφού πρώτα ενημερωθεί. Είτε από τον Δήμαρχο που ενημερώθηκε για το θέμα, είτε κι από την ειδική συνεργάτη του, που επίσης παρακολούθησε τη γενική συνέλευση των Δημάρχων, στο πλαίσιο των καθηκόντων της.

Για να δούμε...
Θα τους ενημερώσει, για όσα... ενημερώθηκε;


ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, του Δημοιτκού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, για τη συνεδρίαση της Τετάρτης, είναι:

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για τα έτη 2017-2018.

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για το Δήμο Αλεξάνδρειας και τα Νομικά πρόσωπα αυτού».

3. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ή μη της σύναψης συμβάσεων του Δήμου με ιδιώτες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού (παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους –απομάκρυνση φερτών υλικών) στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου

4. Λήψη απόφασης για «Διαγραφή επαγγελματία πωλητή υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνα)».

5. Λήψη απόφασης για: την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «επισκευή – συντήρηση σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αλεξάνδρειας»


6. Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή ή μη των μισθωμάτων των υπ΄αριθ. 14,28,23 και 4 & 17 (ενιαίο κατάστημα), καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου