Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Να γίνει... Μπαρτσελόνα, για το... απίθανο !!!

Αγώνας χωρίς αύριο είναι η αναμέτρηση της Βέροιας εναντίον του Πλατανιά, που ξεκινά σε λίγη ώρα (17:15) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στα Χανιά. Μια Βέροια που σήμερα θα αγωνιστεί σε έναν ακόμη τελικό, χωρίς Άρτσε (τραυματίας), Ηλιάδη και Μελίση (ανέτοιμοι), αλλά με θέληση για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αποτελέσει την απαρχή για την τιτάνια προσπάθεια της παραμονής, στη Σούπερ Λιγκ. Από την άλλη, ο Πλατανιάς, είναι...
από τις εκπλήξεις της σεζόν και την περασμένη αγωνιστική, ή ήττα που γνώρισε στην Ξάνθη, ήταν η πρώτη μετά από έξι αγωνιστικές και μόλις η δεύτερη σε 12 αγώνες, επίδοση που τον έφεραν στην 7η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την πεντάδα των πλέι οφ.

Όλα αυτά, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, με το troika24 για μια ακόμη αγωνιστική, να μεταφέρει από πρώτο χέρι (και από τα Περιβόλια), όλες τις λεπτομέρειες για την προσπάθεια της “βασίλισσας” να παραμείνει εκεί που ανήκει. Στην Α' Εθνική.

Κατά την άποψή μας, ο “στόχος” του Πλατανιά, για είσοδο στα πλέι οφ, είναι... να' χαμε να λέγαμε. Έχοντας να αγωνιστεί στη συνέχεια, με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, αλλά και με Βέροια, Ηρακλή (ομάδες που θα είναι με το μαχαίρι στο στόμα, όπως σήμερα η Βέροια), δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα. Και αρχής γενομένης από το απόγευμα, μπορεί να αρχίσει να... “χαλαρώνει”, έχοντας διανύσει μια σεζόν που ήδη είναι πετυχημένη. Έχει τιμωρημένο τον βασικό στόπερ Πριντέτα, έχει τον Γιακουμάκης (φορ, 9 γκολ) αμφίβολο λόγω ίωσης, έχει ένα σωρό... δικαιολογίες.

Η Βέροια από την πλευρά της, πρέπει να μιμηθεί την ομοιόχρωμή της... Μπαρτσελόνα και να προσπαθήσει για το απίθανο. Και αν θέλει να κάνει το... “6-1”, πρέπει να αρχίσει να σκοράρει από σήμερα.

Η Βασίλισσα προέρχεται από επτά σερί ήττες, με 1-21 τέρματα, διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, με μόλις 11 γκολ ενεργητικό σε 23 αγώνες. Απέχει -4 από την παραμονή, αλλά όσο Ηρακλής και Λεβαδειακός δεν συνέρχονται και δεν παίρνουν βαθμούς (χθες 1-1 το Ηρα - ΠΑΟ), έχει δικαίωμα στο όνειρο, ενώ ταυτόχρονα έχει και ευνοϊκό πρόγραμμα, καθώς ως το τέλος, αντιμετωπίζει μόνο μια ομάδα της πρώτης εξάδας (Ξάνθη) και όλα τα υπόλοιπα παιγνίδια της, είναι με ομάδες από την ένατη θέση και κάτω, πολλές εξ' αυτών αδιάφορες.

Συμπέρασμα: DUM SPIRO SPERO. Η Βέροια, όσο ζει ελπίζει και σε λίγη ώρα, από τον γήπεδο του Πλατανιά, οφείλει να το αποδείξει.

Μείνετε on line στο troika24, για λεπτομέρειες του αγώνα Πλατανιάς - Βέροια, που μόνο από εδώ θα τις μάθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου