Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Διαγωνισμός φωτογραφίας, για τις ανθισμένες ροδακινιές

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας “Αντίθεσις”, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές της περιόδου του Μαρτίου, όψει του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Βέροιας.
Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές, “σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ο φακός του κάθε διαγωνιζόμενου να αποτυπώσει τη στιγμή που οι ανθισμένες ροδακινιές έχουν την τιμητική τους”. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή και πολλή φαντασία!

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τρεις ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες στη διεύθυνση toverias@gmail.com από τις 24 Μαρτίου ως τις 23 Απριλίου. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg (με exif data απαραιτήτως) και το αρχείο να φέρει το επίθετο του διαγωνιζόμενου και διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3. (π.χ Γιώργος Ιωάννου_1, Γιώργος Ιωάννου_2, Γιώργος Ιωάννου_3.) To email που θα στείλετε θα πρέπει να έχει θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας».


Βραβεία & Διακρίσεις
1ο βραβείο: 400 ευρώ
2ο βραβείο: 200 ευρώ
3ο βραβείο: 100 ευρώ


Θα απονεμηθούν επιπλέον τιμητικές διακρίσεις. 

Οι βραβευμένες φωτογραφίες καθώς και αυτές που θα διακριθούν, θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή απονομής και έκθεση κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ροδάκινου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
facebook.com/veriatourismclub
toverias@gmail.comwww.facebook.com/groups/antith3sis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου