Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ο Γιώργος Σκούρας επανεκλέχθηκε πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου κατά τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της 11ης Μαρτίου 2017.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου είναι ενδεκαμελές και αποτελείται από έξι μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και πέντε μέλη τα οποία το κάθε ένα εκλέγεται και αντιπροσωπεύει μία τις πέντε Περιφερειακές Οργανώσεις της χώρας στην οποία ανήκει.
Όλοι τους εξαιρετικοί γνώστες της οινοποίησης και της αγοράς του κρασιού, άνθρωποι που ξέρουν να αναδεικνύουν τους ιδιαίτερους χαρακτήρες των ελληνικών αμπελιών, επαγγελματίες που μπορούν να εκτοξεύσουν τις ελληνικές ετικέτες και στο εξωτερικό, ανάμεσά τους και οινοποιοί που γνωρίζουν άριστα το ξινόμαυρο και παράγουν κρασιά από ποικιλίες που καλλιεργούνται και στην περιοχή μας. 
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. με πρόεδρο για δεύτερη θητεία (ομόφωνα) τον κ. Γιώργο Σκούρα είναι η παρακάτω:


Πρόεδρος : Σκούρας Γιώργος
Αντιπρόεδροι : Βογιατζής Γιάννης, Μπουτάρης Στέλλιος
Γενικός Γραμματέας : Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη
Έφορος : Σπανός Αρίστος
Μέλη :  Αλεξάκης Απόστολος, Κανελλακόπουλος Λάμπης, Νασιάκος Λεωνίδας, Στέγγου Στυλιανή, Τσάνταλης Γιώργος, Τσιλιλής Κώστας

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΣΚΟΥΡΑ

Ο κύριος Γιώργος Σκούρας, για δεύτερη θητεία πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε αμέσως μετά: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί την ιστορία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και του Ελληνικού Κρασιού, λύνοντας προβλήματα και δημιουργώντας μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι το παρόν Δ.Σ. θα κάνει ότι μπορεί για τις 'επόμενες μέρες' του ελληνικού κρασιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου