Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η διακριτική κοινωνική προσφορά του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, διακριτικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, συνεχίζει να κάνει επιτυχημένες και εύστοχες ενέργειες, που απορρέουν από τον χαρακτήρα του, ως κορυφαία δομή της τοπικής οικονομίας αλλά και από τον ευρύτερο ρόλο κοινωνικής ευθύνης που μπορεί να έχει, σε συνεργασία με επιχειρήσεις – επιχειρηματίες, μέλη του. Το σημαντικό μάλιστα είναι ότι προσφέρει, χωρίς να εκμεταλλεύεται το γεγονός για να δώσει “προβάδισμα” σε πρόσωπα ή ιδιότητες (ας μη ξεχνάμε ότι σε λίγους μήνες έρχονται και οι...
...εκλογές για τη νέα διοίκησή του) και εμφανίζεται συλλογικά και πλουραλιστικά, δίνοντας ρόλο και σε άλλα μέλη της Διοίκησης. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αναγνωρίσουμε, κυρίως στο πρόσωπο του προέδρου, Νίκου Ουσουλτζόγλου και των συνεργατών του.
Χθες λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος του Επιμελητηρίου, κ. Γιάγκογλου Αναστάσιος, συνοδεία της κ. Μαυροπούλου Αλίνας, υπαλλήλου του Επιμελητηρίου, επισκέφθηκαν το μικτό Κέντρο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» με σκοπό να παραδώσουν τρόφιμα και προϊόντα για την κάλυψη πάγιων αναγκών του Κέντρου.
Τα προϊόντα της δωρεάς περιλάμβαναν:

Κομπόστες, προσφορά της Venus Growers - Αγροτικός Συνεταιρισμός Βέροιας
(παράρτημα Αλεξάνδρειας)

Φρούτα, προσφορά της επιχείρησης AGROECOLINE FRUIT
(ΖΑΧΑΡΗΣ Ε. – ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Σ. Ο.Ε.)

Κρουασάν, προσφορά του κ. Γιάγκογλου Αναστάσιου - Καφεκοπτείο Γιάγκογλου.

Χαρτικά και υγρά πιάτων, προσφορά της κ. Μαυροπούλου Αλίνας.
“Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Ουσουλτζόγλου Νικόλαο, και όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη δράση αυτή, για την αγάπη και τη γενναιοδωρία τους. Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας” αναφέρουν σε μια λιτή και γεμάτη ουσία, ανακοίνωσή τους, οι αποδέκτες της προσφοράς.
Συγχαρητήρια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου