Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Οι Εσπερίδες του Δημήτρη και η Ένωση του Μάντσιου

Έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα τη θητεία του, ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού στο Δήμο Νάουσας, ο Δημήτρης Μάντσιος μπορεί πλέον να στρέψει την αστείρευτη ενέργεια που διαθέτει, κυρίως σε δύο τομείς δραστηριοτήτων.
Στα “συλλογικά” θέματα των ξενοδόχων της Ημαθίας (μέσω της αντίστοιχης Ένωσης Ξενοδόχων) όπου είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και στο εξαιρετικό δημιούργημά του, το ξενοδοχείο Esperides Hotel & spa στη Νάουσα. 
Το δεύτερο, το ξενοδοχείο “Εσπερίδες”, έχει ήδη υποδεχθεί την Άνοιξη και είναι πανέτοιμο...
...να προσφέρει την ανανεωμένη λίστα των ξεχωριστών παροχών του, σε όσους θέλουν πραγματικά να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν φιλοξενία, με επίκεντρο τη Νάουσα και τον Μακεδονικό κάμπο, από τη Βεργίνα έως την Πέλλα και από τη Σχολή του Αριστοτέλη έως τη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Δημήτρης Μάντσιος έχει δώσει όλο τον εαυτό του κι έχει συνδέσει τη μονάδα με την προσωπική φροντίδα του, σε σημείο που να το εμπιστεύονται πάρα πολλοί, όχι άδικα, για όλα όσα διαθέτει  και κυρίως “λόγω... Δημήτρη”.

Όσο για την Ένωση Ξενοδόχων της Ημαθίας, που προ ημερών τον εμπιστεύτηκε και πάλι στο τιμόνι της, όπως κάνει από το 2003 μέχρι σήμερα, εκεί ήδη προετοιμάζεται για μια νέα δημιουργική περίοδο προεδρίας και συνεργασιών, με δράσεις εξωστρέφειας και συγκεκριμένης στρατηγικής, με στόχο την  προσέλκυση ακόμη περισσότερων επισκεπτών στην Ημαθία.

Το γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ημαθίας έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους λίγους φορείς του Νομού, που μπορεί να συνθέσει, να συνδέσει, να προβάλει και να προωθήσει αναπτυξιακά, σχεδόν όλες τις δράσεις της τοπικής οικονομίας και της τοπικής δημιουργίας. Τουρισμό, γαστρονομία, τοπική παραγωγή, αρχαιολογία, μνημεία και χώρους λατρείας, παράδοση και σύγχρονη δημιουργία, συνέδρια, συλλόγους και εκδηλώσεις, αυτοδιοίκηση, επιχειρείν και πολλά ακόμη. Και στο πλαίσιο αυτό, η νέα διοίκηση, πάλι με τον Μάντσιο πρόεδρο, μπορεί ακόμη περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου