Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ο δημοφιλής Ηλίας Μπατσαράς

Τα γεννέθλιά του, γιόρτασε προ ημερών, ο Ηλίας Μπατσαράς, δραστήριος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυδενδρίου, του Δήμου Βέροιας και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές, διαδικτυακές, γραπτές, τηλεφωνικές και κατ ίδίαν, επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής. Έχει βέβαια μεγάλο σόι, που από μόνο του, μπλοκάρει τηλεφωνικό κέντρο, όμως και ο ίδιος προσωπικά έχει ευρύ κύκλο γνωριμιών, τόσο από τα χρόνια που ασχολείται με την πολιτική όσο και εξ αιτίας της συνεχούς και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς του, που σε κάθε βήμα του, τον χαρακτηρίζει.
Ο Ηλίας Μπατσαράς, μοιράζει πάντα τον χρόνο του...

...ανάμεσα στο αγαπημένο του Πολυδένδρι, που το φροντίζει σαν τα “μάτια” του και στη Βέροια, όπου βρίσκεται η έδρα των επαγγελματικών καθηκόντων του, στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας.

Άνθρωπος της πιάτσας, χωρίς να λέει πολλά, αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω του και διακρίνεται κυρίως για την υπομονή του. Έχοντας μάλιστα σταθεί δυνατά και ουσιαστικά, στο πλευρό της αδελφής του, Γεωργίας Μπατσαρά, στον προεκλογικό αγώνα και στη θητεία της ως βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας, ο ίδιος κατάλαβε κι έμαθε καλά ότι στην πολιτική, όλα μπορούν να συμβούν.

Στο πλαίσιο αυτό, περιμένει τις εξελίξεις, καταγράφει πιθανότητες και ανιχνεύει το τοπίο κυρίως όσον αφορά το σενάριο, για σχέδιο “Καλλικράτη 2”, που ενδέχεται να δημιουργήσει ένα νέο Δήμο, με τη συνένωση των πρώην Δήμων Βεργίνας και Μακεδονίδος, ενδεχομένως και του πρώην Δήμου Μελίκης. Όμως και σε περίπτωση που γεωγραφικά, η κατάσταση με τον Δήμο Βέροιας, παραμείνει ως έχει, αυτός θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο, στον χώρο που τον ενδιαφέρει, για να αποφασίσει, εάν και πως θα το συνεχίσει.

Για την ώρα, μια ακόμη θητεία του, δείχνει πολύ πιθανή, ειδικά μάλιστα εάν προχωρήσει (όπως ακούγεται έντονα) η Δημαρχιακή υποψηφιότητα του... κολλητού του. Κάτι που αναμένεται να φανεί, πολύ πιο σύντομα από όσο υπολογίζαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου