Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Της... ΔΕΥΑΝ: Με βολές κατά της Δέσποινας Λαζαρίδου, αποχαιρέτησε ο Σταύρος Γεωργιάδης

Με πυρά… ευθείας βολής (ξέρει απο τέτοια...), κατά της νέας προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ), Δέσποινας Λαζαρίδου, συνοδεύει το σύντομο αποχαιρετιστήριο -απολογιστικό μήνυμά του, το απερχόμενο μέλος, του Δ.Σ. της επιχείρησης, Σταύρος Γεωργιάδης, τοπικός σύμβουλος Χαρίεσσας και ανεξάρτητος ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας αποχωρήσει από τον «Κοινό Τόπο» του Δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη, με το ψηφοδέλτιο του οποίου εκλέχθηκε....

«Στη νέα πρόεδρο της επιχείρησης, εύχομαι καλή και... ανεμπόδιστη διαδρομή στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝ και ελπίζω αυτή την φορά να πηγαίνει τακτικότερα στα Διοικητικά Συμβούλια της επιχείρησης, κάτι το οποίο δεν έκανε ως μέλος το οποίο ήταν μέχρι σήμερα» αναφέρει επί λέξει, ενώ σημειώνει επίσης, ότι «ως μέλος της επιχείρησης προσπάθησα να φανώ χρήσιμος και να έχω συνέπεια απέναντι στην εντολή την οποία πήρα από το Δημοτικό Συμβούλιο».

Όλοι βέβαια γνωρίζουμε ότι τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, των Δημοτικών Επιχειρήσεων, τα προτείνει ο Δήμαρχος σε συνεργασία με τη δημοτική ομάδα και δια αυτής της οδού, και ο Σταύρος Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ. Το ξέρει και ο ίδιος, μάλλον όμως, η πάροδος του χρόνου, κάθε άλλο παρά «γεφύρωσε» τις αντιθέσεις του, ως προς τον συνδυασμό της πλειοψηφίας και κυρίως ως προς τον Δήμαρχο, κι αυτές διατηρούνται αναλλοίωτες.

Όπως γνωρίζει, και τους λόγους για τους οποίους, ο Νίκος Κουτσογιάννης τον αντικατέστησε.
Σε τέτοια θέματα, ο Δήμαρχος «βάζει», ο Δήμαρχος «βγάζει», ο Δήμαρχος είναι ο.. Στρατηγός. Οπότε…

Άσε που στο τέλος, έχουμε την άποψη, ότι εάν η νέα πρόεδρος, Δέσποινα Λαζαρίδου, ζητήσει κάποια στιγμή από τους πρώην, να συμβάλουν με την εμπειρία τους, στο έργο της ΔΕΥΑΝ, ο Χαριεσσαίος ρέκτης, δεν θα το αρνηθεί…

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Για την ιστορία, η επιστολή του Σταύρου Γεωργιάδη, αναφέρει:

«Κατόπιν αντικατάστασής μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ μετά την παρέλευση 2 ½ ετών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστώ δημόσια τους υπαλλήλους της επιχείρησης για την συνεργασία, τον πρόεδρο κ .Παρθενόπουλο τον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και την νέα πρόεδρο της επιχείρησης στην οποία εύχομαι καλή και ανεμπόδιστη διαδρομή στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝ και ελπίζω αυτή την φορά να πηγαίνει τακτικότερα στα Διοικητικά Συμβούλια της επιχείρησης κάτι το οποίο δεν έκανε ως μέλος το οποίο ήταν μέχρι σήμερα. Ως μέλος της επιχείρησης προσπάθησα να φανώ χρήσιμος και να έχω συνέπεια απέναντι στην εντολή την οποία πήρα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έγιναν πολλά πράγματα και έχουν παραγραμματισθεί να γίνουν ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Τέλος αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης το οποίο μου αναλογεί θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω συγνώμη για τυχόν προβλήματα η παραλήψεις και την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε κατά διαστήματα σε όλα τα δίκτυα από όλους τους καταναλωτές της επιχείρησης - Γεωργιάδης Σταύρος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου