Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Νιάου… νιάου… νιάου…

Είχαμε γράψει σε παλιότερη ανάρτηση του troika24, για τις αιχμηρές βολές που είχε κάνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Νίκος Ουσουλτζόγλου, όταν αναφέρθηκε χωρίς αν τον κατονομάσει, σε «πολιτικό ταγό της Ημαθίας» ο οποίος, «όχι μόνο δεν επιδιώκει την αξιοποίηση της αγοράς της Κουλούρας, αλλά την υποσκάπτει κιόλας». Η αναφορά του Νίκου Ουσουλτζόγου, έγινε με αφορμή τις προσπάθειες που γίνονται και από την πλευρά του Επιμελητηρίου Ημαθίας, να εγκατασταθεί στην περιοχή της πρώην αγοράς της Κουλούρας, το Τελωνείο και σπεύσαμε τότε όλοι, να αναζητήσουμε, τον… «ταγό» που το εμποδίζει αλλά και το υποσκάπτει κι όλας (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του). Κι επειδή, οι τοπικοί «ταγοί» είναι συγκεκριμένοι, τους καταγράψαμε, σκεπτόμενοι ότι αργά ή γρήγορα, στηρίζοντας ή όχι, θα αποκαλυφθεί και ο… «κατεργάρης»...



... Να λοιπόν που ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, επιβεβαίωσε και πάλι, ως… «ταγός», ότι στηρίζει την αξιοποίηση της Κουλούρας και εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, το θέμα της «παραχώρησης κατά χρήση τμήματος των υποδομών της εταιρίας ‘ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ Α.Ε.’ στο Υπουργείο Οικονομικών, για τη λειτουργία του τελωνείου Ημαθίας-Πέλλας και τη σχετική εξουσιοδότηση του Δημάρχου».

Άλλωστε ο Κ. Βοργιαζίδης, είχε και συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών για την εγκατάσταση του Τελωνείου στην Κουλούρα και σταθερά στηρίζει την υπόθεση και την επιλογή του Επιμελητηρίου.

Οπότε «σβήνει» ένας από την λίστα των… υπόπτων. Όχι βέβαια ότι ο Βοργιαζίδης ήταν ποτέ «μέσα», αλλά για τυπικούς λόγους το αναφέρουμε.

Ποιοι μας έμειναν λοιπόν, για να καταλήξουμε στον ένα;
Ποιός μπορεί να είναι αυτός, ο ημαθιώτης 
«κατεργάρης.. ταγός» που δεν θέλει το Τελωνείο στην Κουλούρα;
Νιάου…  νιάου… νιάου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου