Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Που το πάει ο Σάκης Χαλκίδης;

Συμπληρώθηκε ένας μήνας, από την ημέρα που ο Σάκης Χαλκίδης διορίστηκε αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και μέσα στο διάστημα αυτό, έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει επάνω του, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας. Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, όπως λέγεται, είναι ίσως η μόνη περιοχή στην Ελλάδα, όπου το… Survivor έρχεται δεύτερο σε θεαματικότητα, διότι πρώτο «θέμα» στις...
προτιμήσεις του κόσμου, φαίνεται πως είναι τα πεπραγμένα του νέου αντιδημάρχου. Δηλώσεις, μηνύματα, συσκέψεις, πρωτοβουλίες, «αναταραχές» εσχάτως αλλά και… «ταραχές» (;) προσεχώς και γενικώς.

Είναι βέβαια γνωστό ότι η απόσταση για να μεταβεί κάποιος από το… «θέμα», στο… «θέαμα», απέχει μόνο ένα… «άλφα». Απόσταση που όπως δείχνουν τα πράγματα, ορισμένοι στον Δήμο Αλεξάνδρειας βάλθηκαν να τη διανύσουν με ταχύτητα φωτός.


Αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας, είτε ως αναγνώστης της ημερήσιας (almost) επικαιρότητας του Δήμου, είτε ως μάρτυρας της συχνής μαρτυρίας αλλά και του σχεδόν καθημερινού μαρτυρίου εκ των… πεπραγμένων.

Συν τοις άλλοις και δια των ψιθύρων που ευρέως (πλέον) διαδίδονται, πως ήδη ο Δήμαρχος Γκυρίνης, «τραβάει» καθημερινά τα μαλλιά του…

Όμως όπως έλεγε και ο μέγας Στράτος, «αργά, είναι πια αργά, να κάνω πίσω/ αργά είναι πια αργά, έχω γίνει ένα με τη φωτιά...».

Εκείνο βέβαια που οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμη καταλάβει, είναι το που ακριβώς θέλει να το «πάει» ο ίδιος ο Σάκης Χαλκίδης, με όλα αυτά που κάνει.

Να το «πάει» σαν Δήμαρχος;
Μήπως ως Προϊστάμενος των Δασκάλων, που ίσως να του «τελείωσε» νωρίς;
Μήπως σαν κάτι… «άλλο»;
Αλλά και πιο να είναι αυτό…

Διότι, να το «πάει» σαν… «σκέτος» Αντιδήμαρχος, δεν δείχνει και τόσο σίγουρο.
Έτσι φαίνεται τουλάχιστον…
Άσε το τι ακούγεται…


ΥΓ
Η φωτογραφία επάνω, είναι από πρόσφατη σύσκεψη, που συγκάλεσε ο Αντιδήμαρχος, με τους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου Αλεξάνδρειας, όπου (όπως μαθαίνουμε) αυτά που συνέβησαν, ξεπερνούν κατά πολύ τα όσα συμβαίνουν καθημερινά, στην κόντρα μεταξύ «Διασήμων» και «Μαχητών».

Για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά και στα ρεπορτάζ του ενημερωμένου «alexandreia-gidas.gr» που τα ξέρει από πρώτο χέρι και από το οποίο αναδημοσιεύουμε τη φωτογραφία, με χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, της σύσκεψης, όπου ακούστηκε ότι ο Σάκης Χαλκίδης τους… «μάλωσε» όλους !!!

Μέχρι να
«μαλώσει» και με όλους, όπως άρχισαν ήδη κάποιοι, να βάζουν στοίχημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου