Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Σηκώνει κουβέντα το... γκολ του Πλατανιά. Παράπονα της Βέροιας για μη τήρηση του fair play. Δείτε το βίντεο

Κατήφορος χωρίς επιστροφή για την «Βασίλισσα του Βορρά». Έχασε σήμερα και από τον Πλατανιά, με 1-0 και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με 13 βαθμούς. Επι της ουσίας, η Βέροια δεν εμφανίστηκε ποτές στο γήπεδο του Πλατανιά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας «μονόλογος» των γηπεδούχων, καθώς η ανάπαυλα τους βρήκε να έχουν αέρα ενός τέρματος (Μουνάφο 30') και να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Οι τελικές ήταν 6-1 υπέρ τους, η κατοχή μπάλας 73%-27% και ουσιαστικά η αναμέτρηση παίζονταν στο... μισό γήπεδο. Οι Κρητικοί άλλωστε είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς από το 23' έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Αντονιάν. ....

Πάντως η φάση του γκολ που άνοιξε ο Πλατανιάς το σκορ, σηκώνει πολύ κουβέντα. Εκείνη τη στιγμή υπήρχε στο έδαφος παίκτης της Βέροιας που κρατούσε το κεφάλι του, καθώς βρήκε η μπάλα πάνω του μετά από σέντρα του Στάθη (στη συνέχεια ο μπακ των γηπεδούχων που πήρε ξανά τη κατοχή έδωσε στον Μενδρινό, που σέντραρε και ο Μουνάφο σκόραρε με κεφαλιά).

Από την «βασίλισσα» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play και για ακόμη μία φορά γίνεται ντόρος γύρω από αυτό. Κυρίως επειδή ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων κρατούσε το κεφάλι του.

για το fair play και ο μόνος αρμόδιος να διακόψει το παιχνίδι είναι ο εκάστοτε ρέφερι. Οι οποίοι έχουν προφορικές οδηγίες να το σταματούν αν υπάρχει χτύπημα στο κεφάλι, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί πολλές φορές να υπάρξει ο παράγοντας «προσωπική εκτίμηση», ενώ η συγκεκριμένη φάση δεν ήταν απόρροια μαρκαρίσματος, αλλά πρόσκρουσης με τη μπάλα. Αυτό όμως που έχει ειπωθεί είναι ότι σε κάθε ανάλογη περίπτωση, η αναμέτρηση θα πρέπει να διακόπτεται.

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι που μετράει...

Δείτε το γκολ, από το βίντεο της NOVA ακολουθώντας (πατώντας) τον σύνδεσμο

                                                                  ------εδώ------


Και σε άλλο βίντεο παρακάτω:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου