Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τέτοιον ΕΛΓΑ, να τον χαίρεστε κύριε Τσιρώνη…

Απλήρωτοι θα μείνουν οι αγρότες του Δήμου Νάουσας, χρονιάρες μέρες καθώς ο ΕΛΓΑ πιστός στην ασυνέπεια του, παρά τα όσα εξαγγέλλει κάθε χρόνο η πολιτική ηγεσία για έγκαιρες αποζημιώσεις, ούτε κι εφέτος φρόντισε να τις καταβάλει πριν το Πάσχα. Σε επικοινωνία που είχε ο Ενιαίος Σύλλογος Αγροτών Νάουσας, με το τοπικό υποκατάστημα του ΕΛΓΑ, πληροφορήθηκε ότι ΔΕΝ θα αποζημιωθούν οι ενήμεροι οικονομικά παραγωγοί του Δήμου Νάουσας, για ζημιές που έχουν υποστεί από τον παγετό του 2016, ούτε και στην...
...επόμενη πληρωμή που θα γίνει στις 14 Απριλίου 2017. Όσον αφορά τις ζημιές από την χαλαζόπτωση του 2016, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αργήσουν πολύ.

Μετά απο αυτές τις εξελίξεις, ο Σύλλογος καλά κάνει και καταγγέλλει τον ΕΛΓΑ που θα αφήσει απλήρωτους τους παραγωγούς χρονιάρες μέρες και για μια φορά ακόμη σωστά τονίζει ότι «η απαίτηση του ΕΛΓΑ για εμπρόθεσμη πληρωμή των εισφορών πρέπει να είναι για αυτόν υποχρέωση για εμπρόθεσμες αποζημιώσεις».

Κατά τα άλλα, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, θα έλθει την Κυριακή στην Ημαθία, αλλά θα έλθει, όπως ανακοινώθηκε, για θέματα… «κτηνοτροφίας» !!!

Γιατί όχι λοιπόν, να μην ασχοληθεί και με το θέμα των αποζημιώσεων των αγροτών του Δήμου Νάουσας; Ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο ΕΛΓΑ απέναντι στους αγρότες του Δήμου Νάουσας, μάλλον κατατάσσει τον Οργανισμό, στον χώρο της… κτηνοτροφίας.

Τέτοιον ΕΛΓΑ, να τον χαίρεστε κύριε Τσιρώνη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου