Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ξεκινά την Κυριακή του YFSF με Έλλη Κοκκίνου στη βασική τετράδα

Το “Your Face Sounds Familiar” επιστρέφει για 4η σεζόν, την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου στις 20.00, στον ΑΝΤ1, πιο κεφάτο και πιο λαμπερό από ποτέ, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, νέα πρόσωπα, έτοιμα για τις πιο “out of the box” μεταμφιέσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις! Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar” τα πάντα μπορούν να
συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν. Οι κριτές που θα αξιολογήσουν φέτος τους 10 συμμετέχοντες είναι πρόσωπα καταξιωμένα στην εγχώρια showbiz με διαφορετικό background, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Οι 4 κριτές που θα δούμε στο φετινό κύκλο του “Your Face Sounds Familiar” είναι ο κλασικός Σταμάτης Φασουλής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος (με μουστάκι), ο ανατρεπτικός Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου (για την οποία τα λόγια περιττεύουν).

Η τελική δεκάδα των διαγωνιζόμενων:

Φέτος, στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar” θα δούμε νέα ταλαντούχα πρόσωπα να ενσαρκώνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής και να μας χαρίζουν μεγάλες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου. Οι δέκα διαγωνιζόμενοι που θα μας συνεπάρουν με τις μεταμφιέσεις τους είναι, με αλφαβητική σειρά, ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο Άρης Μακρής τραγουδιστής (πρώην μέλος των “Boys and Noise”), ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος, (πρώην μέλος του συγκροτήματος Cabin 54»), η τραγουδίστρια Σαμπρίνα (φωτο), η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής στη σειρά «TAMAM») ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος και η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

Οι Καθηγητές:
Φέτος οι τρεις καθηγητές που θα αναλάβουν το ρόλο να καθοδηγήσουν τους διαγωνιζόμενους και να απογειώσουν τις «μεταμφιέσεις τους» είναι η Σόφη Ζαννίνου, καθηγήτρια υποκριτικής, η Βικτώρια Χαλκίτη, καθηγήτρια φωνητικής και η Μαρία Λυραράκη, χορογράφος.

Η Μαρία Μπεκατώρου, θα είναι και αυτή τη σεζόν η οικοδέσποινα του “Your Face Sounds Familiar”, παρουσιάζοντας το αγαπημένο show με το δικό της μοναδικό και απολαυστικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και στον προηγούμενο κύκλο, οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν και φέτος έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής τους.

Απίθανες ενσαρκώσεις, κινησιολογία, μουσική και χορός μαζί με όλα τα αστέρια της showbiz έρχονται από την... ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 20.00 στον ΑΝΤ1!

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ...

Τιμής ένεκεν στην έναρξη του YFSF (και ένεκα του εορταστικού της ημέρας)
ένα vintage βίντεο της Έλλης Κοκκίνου (ποιο survivor...)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου